Fanatik'in özel haberine göre dakikalarca ambulans bekledikten sonra hastaneye giden RvP sürekli maçı sordu. Hollandalı, dövüldüğü için acil servise getirilen 18 yaşındaki bir çocuğu görünce kendi derdini unuttu, hemen onun yanına koştu.

Hastaneye gelişi

Robin van Persie, Akhisar maçında usta işi bir gole imza atmıştı ve işler onun için çok iyi gidiyordu. Her şey 38. dakikada alt üst oldu. Sissoko’nun müdahalesiyle kanlar içinde yerde kalan yıldız futbolcu, sol gözkapağındaki yırtık nedeniyle korku dolu anlar yaşadı.

Dakikalarca ambulans bekledikten sonra Manisa Devlet Hastanesi’ne ulaşan Van Persie, yanındakilere sürekli maçın kaç kaç olduğunu sorarken, Fenerbahçe’nin skordaki üstünlüğü ona hep moral oldu.

Formasını çıkarttı...

Acil Servis koridorlarında ise dramatik bir olay yaşandı. O anları Kulüp doktoru Kunduracıoğlu anlattı. Dövüldüğü için hastaneye getirilen 8 yaşındaki bir çocuğu gören Van Persie, bir anda kendi derdini unuttu. Hollandalı yıldız hemen çocuğun yanına gitti ve neler olduğunu sordu. Yaşananları öğrendikten sonra da çocuğu teselli edip, yüzünü güldürmek için çaba harcadı.

‘Hepimiz şaşkına döndük’

RvP, bununla da kalmadı. Üzerindeki forma ve Sarı-Lacivertli eşyaları çıkartıp kendisine hediye etti. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, bu olayı Fenerbahçeli yöneticilere anlatırken, “İnanılmazdı. O kadar zor durumda olmasına rağmen, kendini unutup o çocuğun yanına gitti ve ilgilendi. Hepimiz şaşkına döndük” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim