Haber: Hakan AĞAR
Haftasonu Adana Demirspor deplasmanında 3 puana çok yaklaşmasına karşın istediğini alamayan ve 1 puanla evine dönen Manisaspor'da, transferlerin yaptığı katkı herkesin yüzünü güldürüyor. Takımın her bölgesine eklentiler yapan yönetimin en çok yüzünü güldüren isimler Bahattin'le müthiş bir uyum yakalayan Gökhan Sazdağı ve İsmail Haktan Odabaşı oldu. Bu isimlerin gelişiyle beraber İsmail 5 kez ağları havalandırırken, Gökhan'ın yaptığı müthiş driblinglerle asistler takımın hareketlenmesini sağladı. Bu 3'lünün çektiği Manisaspor yükselişe geçerek 2. yarının flaş takımı olmayı başardı. Yeni gelen 10 oyuncuyla beraber, bazı oyuncuların da deyim yerindeyse "Pabucu dama atıldı". Ligin ilk yarısında takımda bol bol gördüğümüz Mertan Caner Öztürk, Christ Bakaki ve Ozan Sol artık hücum hattının gösterdiği performanstan dolayı forma bulamamakla beraber kadroya girmekte dahi sıkıntı yaşıyor. 
SÜRELERİ ÇOK KISALDI
Ligin ilk yarısında teknik adam değişiklikleriyle beraber çok sallantılı bir süreç geçiren Manisaspor, o dönemin ardından 8 haftalık bir namağlup serisin girmiş ve Denizlispor galibiyetiyle başlayıp, Şanlıurfaspor maçına kadar yükselişe geçmişti. Sezon başı Altınordu'dan 2. kere ard arda kiralık olarak alınan kanat oyuncusu Ozan Sol, ligin ilk yarısında 13 maçta forma giyip, bunların 6'sında ilk 11 olarak sahaya çıkmıştı. Ligin 2. devresindeyse kanatlardaki oyuncuların gösterdiği iyi performans Ozan'ı gerilere itti. 2. devrenin ilk maçı olan Boluspor mücadelesine ilk 11 başlayıp 86 dakika sahada kalan Ozan, golünü kaydetmesine karşın bundan sonra sadece 2 maçta forma giyip, toplamda 99 dakika sahada kaldı. Ozan gibi kanatta rol alan ve ligin ilk yarısında 6 kez ilk 11 başlayıp, 11 maçta forma giyen Bakaki de unutulan oyuncular arasında yer aldı. 2. yarıda sadece Göztepe maçında sonradan oyuna dahil olan Bakaki, bir daha da 1 dakika bile sahada yer almadı.

TARAFTAR SORUYOR;ŞANS VERİLECEK Mİ?
Mertan ise sezon başında yardımcı rolde görünse de, takımın ard arda gelen mağlubiyetleriyle formayı Bahattin'den kapıp, Mersin İdman Yurdu maçıyla beraber 7 maç ard arda takımda forma giymişti. Bu dönemde Manisaspor sadece Şanlıurfaspor'a mağlup olurken Mertan 5 maç üst üste ilk 11'de başlayıp başarılı performans göstermişti. Ligin 2. yarısında Mertan tamamen unutuldu. Oynanan 8 maçta sadece 2 maçta sonradan oyuna girip, 25 dakika sahada kalabilen oyuncu, Sait Karafırtınalar'ın hücum hattında unuttuğu isimlerin başında geldi. Taraftar özellikle Slavko Perovic'in istenen performansı sergileyememesinden dolayı, en azından kenardan da gelse Mertan'ın takımda rol almasını defalarca sosyal medyadan belirtmesine karşın, 24 yaşındaki hücum oyuncusu haftalardır kadroda dahi yer almıyor. Başarılı bir hücum hattının arkasında sahaya enerjisini yansıtabilen Mertan, golleriyle olmasa da mücadelesiyle taraftarın sevgilisi olmuştu. Sait Karafırtınalar'ın bu 3 oyuncudan herhangi birisine bu maçta şans verip vermeyeceğini zaman gösterecek. 
Editör: TE Bilişim