Çalışmalarını yaklaşık 1 aydır sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, yarın hazırlık dönemindeki ilk hazırlık maçına çıkacak. 18.00'da Rota Koleji'yle Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda(Stadyum karşısı) karşılaşacak olan devler hazırlıklarını tamamladı. Yarın sabah yapılacak hafif ağırlık ve şut idmanıyla maç saatini bekleyecek olan devler, skordan öte sahaya iyi bir oyun koymak istiyor. Maç öncesi son antrenmanda değerlendirmeler yapan Başantrenör Ceyhun Cabadak değerlendirmelerde bulundu:
"SONUÇTAN ÖTE EKSİKLERİ GÖRMEK ÖNEMLİ"
Takımın durumunu görmek için iyi bir sınav vereceklerini belirten Cabadak: "Durumumuzu görmemiz açısından önemli bir maç, bizim için eksiklerimiz açısından belli sinyaller verecektir. Fiziksel olarak belli bir seviyeye çıktık ancak taktiksel olarak hemen istediğim seviyeye çıkmamız zor. Sezona çok geç başladık. Rota Koleji'de tam tersi erken başladı ve hazırlık maçlarında iyi galibiyetler aldılar. Biz kendi durumumuzu görmek istiyoruz. Önümüzde lige çok vakit var, maç oynayıp eksikliklerimizi görmemiz sonuçtan daha önemli.  Önümüzdeki süreçte de üst ligden takımlarla Akhisar olsun, Petkim olsun oynayarak seviyemizi görmek istiyoruz. Dediğim gibi yarın skor değil, eksiklerimizi görmek ve buna göre çalışmak önemli." dedi. 
DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman sonunda takımın yetenekli oyuncularından Mustafa Ünlü'ye bir de doğum günü sürprizi yapıldı. Önce Başantrenör Ceyhun Cabadak oyuncusunu kutlarken, ardından takım arkadaşları da sevince ortak oldu. Oyuncular doğumgünü için salona getirilen pastayı yedikten sonra keyifli anlar yaşadı. 27 yaşında giren oyuncu Manisa BŞBS'den önce Orman Gençlik, Torku Selçuk Üni. gibi takımlarda oynamıştı. 
Editör: TE Bilişim