İsmail Bedel gözetiminde çıktığı 2 maçta 6 puan toplayan Donatımspor U14 Takımı, gelecek için büyük umut verdi. Hedef, grubu lider bitirip grup finallerine kalmak.

Donatımspor U14 Takımı, lige süper bir giriş yaptı. İlk maçında Halitpaşa Belediyespor’u hükmen 3-0 yenen Yeşil-Beyazlılar, Hacırahmanlıspor deplasmanında 5-0’lık bir galibiyet aldı. Rakibini Ömer Zeren (3), Demir Ali ve Mehmet’in golleriyle rahat yenen Yeşil-Beyazlılar, grupta zirveye yerleşti.

SIRADA ÖZEL İDARE VAR

Oynadığı futbolla gelecek için büyük umutlar veren Donatımspor U14 Takımı, perşembe günü ligin üçüncü haftasında İl Özel İdarespor’la karşılaşacak. Saat 14.00’te Ertuğrul Dilek’te oynanacak maçın hazırlıklarını tam kadro sürdüren Donatımspor’da moraller süper. Yeşil-Beyazlılar, grubunda Saruhanlı Belediyespor, Hacırahmanlı, Halitpaşa, Gölmarmara, İl Özel İdarespor ile mücadele ediyor.

BEDEL: “BU TAKIM ÇOK KONUŞULACAK”

Donatımspor Altyapı Sorumlusu İsmail Bedel, U14 takımının çok yetenekli oyunculardan kurulu olduğunu belirterek bu takımdan ileride Türk futboluna birçok oyuncu kazandırabileceklerini söyledi. Kadrolarında bulunan oyunculara BAL ve Profesyonel ekiplerden teklif aldıklarını doğrulayan Bedel, öncelikli amaçlarının Donatımspor A Takımı’na oyuncu göndermek olduğunu kaydetti. Bedel, “U14 Takımımızın geleceği parlak. Hem yarışırken hem yetiştiriyoruz. Ayrıca oyuncularımızın eğitimine de önem veriyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim