Müsabakalar İstanbul, Tekirdağ, Sakarya, Düzce, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Manisa, Denizli, Afyonkarahisar, Mersin, Konya, Gaziantep, Bingöl, Kayseri, Çankırı, Bartın, Tokat, Ordu ve Rize grup merkezlerinde yapılacak. U16 İkinci Kademe müsabakaları grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde, final müsabakaları ise ikinci kademe grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla tarafsız bir grup merkezinde oynanacak.
U16 Türkiye Şampiyonası Birinci Kademedeki Manisa ayağındaki karşılaşmalar Akhisar Belediyesi Şehir Stadı'nda 29-30 ve 31 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Akhisar Palm City Otel’de düzenlenen kura çekimi ile gruplar oluşturuldu ve maç fikstürü belirlendi.
Palm City Otel’de yapılan kura çekimine Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Fehmi Yaman, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, Saha Komiserleri Şube Başkanı Ahmet Aksakal, Futbol İl Temsilcisi Erol Timür ve müsabakalara katılan kulüplerin temsilcileri katıldı.
Çekilen kura sonucunda A Grubunda Akıncılarspor, Yeni Milasspor, 1907 Fenerbahçe Spor ve B Grubunda ise Dokuz Kavaklarspor, İzmirspor ve SHÇEK Spor yer aldı.
İlk günün karşılaşması 29 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Akhisar Belediye Şehir Stadı'nda Akıncılar Spor ile Yeni Milasspor arasında oynanırken, diğer karşılaşma saat 18.00’de Dokuz Kavaklarspor ile İzmir Spor arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim