Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 9 final haftasına giren Manisaspor’da hedef Tuzlaspor engelini aşıp aradaki puan farkını iyice açmak. Cuma saat 17:30’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaşacağı rakibini mercek altına alan Siyah-Beyazlılar, galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyor.

RAKİPLE 4. RANDEVU

Son haftalarda aldığı sonuçlarla Play-Off’a tutunan rakibi ile Manisa’da ilk kez kozlarını paylaşacak Tarzan, daha önce Türkiye Kupası’nda iki kez karşılaştığı rakibine karşı 1 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Geçen sezon Manisaspor 3-1 kazanarak çeyrek finale çıkan taraf olurken, bu sezon ise Tuzlaspor sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılarak Manisaspor’u elemişti. Ligin ilk yarısında oynanan maçta ise Manisaspor, rakibini Erman Bulucu’nun 7. dakikadaki golüyle 1-0 mağlup etmişti.

BİLETLER 2 TL

Tarzan tribününü bu sezon ikinci kez taraftara açacak yönetim bilet fiyatlarını 2 TL olarak açıkladı. Kadınlar ve 12 yaş altı çocukların maçı ücretsiz izleyebilmesi için davetiye niteliğindeki biletlerin satışına 19 Mayıs Stadı gişelerinde başlandı.  

MAÇIN HAKEMİ KARAKAYA 

Öte yandan Spor Toto 2. Lig 26. hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemler açıklandı. Buna göre Manisaspor’un Tuzlaspor ile oynayacağı karşılaşmayı Uşak bölgesi hakemlerinden Veli Karakaya yönetecek. Karşılaşmada Karakaya’nın yardımcılıklarını Özgün Karakoçlu ve Koray Can Karadedeli yapacak. Maçın 4. hakemi ise Alper Oran. 

Editör: TE Bilişim