2014-2015 sezonunun hazırlıklarına Turgutlu Belediyesi Irlamaz Tesisleri'nde başlayan Seramiksan'da başantrenör İsmail Yengil, genç takımdan 4 oyuncuyu A takım çalışma kadrosuna dahil etti. Kulüp asbaşkanı Burak Ersoy ile idari menajer Rasih Sarıyiğit'in de takip ettiği ilk antrenmanda, takım kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Seramiksan Başantrenörü İsmail Yengil yeni sezon öncesi takımı istediği düzeye çekmek adına çok çalışacaklarını belirterek, "Geçtiğimiz sezona nazaran hedefini daha da yükseltmiş bir takım olacağız. Takımımıza 5 tane çok önemli oyuncu dahil ettik ve bunun yanı sıra iç transferde takımımıza olumlu katkı sağladıklarını düşündüğümüz isimlerle yeniden anlaştık. Önümüzdeki günlerde 2 yerli oyuncu transferimizi olabilir, bu isimler oldukça kaliteli isimler. Yabancı oyuncu konusunda ince eleyip sık dokuyoruz diyebilirim. Yabancı transferi konusunda önümüzde en sağlıklı kararı verecek kadar bir süre var. Yeni sezonda hedefimiz geçen sezon elde ettiğimiz başarının bir seviye daha üzerine çıkmak. Ancak öncelikli hedefimiz ise normal sezon sonunda Play-off potasında olmaktır. Genç takımımızdan 4 oyuncuyu ilk etap çalışmalarımıza dahil ettik. Bu isimler A takım havasını solusun ve ablalarıyla birlikte antrenman yapma şansı elde etsin istedik. Çalışmalarımız ilk etapta kondisyon ve güçlendirme şeklinde olacak. Yeni sezonda hedeflerimize ulaşmak için durmadan çalışacağız" şeklinde konuştu.
Asbaşkan Ersoy ise yaptığı açıklamada, “Yenilenen takımımızla başarılı bir sezon geçirmek hedefindeyiz. Hedefimizi 1. Lig ve bu doğrultuda önemli isimleri kadromuza kattık. Sezonun sonunda hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. 
Öte yandan geçen seneki kadroda yer alan Ayşe Gürel, Aliona Martiniuc, Seray Aksoy, Buket Yılmaz, Tuğçe Dalar, Simge Yalçın, Beyza Arıcı, Buse Serbest yeni sezonda takımda olmayacak. Yeni transferler Sabriye, Gülcan, Büşra, Duygu ve Melis Ece ise yeni takımlarıyla ilk antrenmanlarına çıktı.

Editör: TE Bilişim