Mümin Özkasap Stadı'nda oynanan final maçında Milli Takımımızın gollerini 23. dakikada Görkem Çelik, 49. dakikada Alperen Kılıç, 57. dakikada (Peneltadın) Cafer Tosun ve 64. dakikada Ömer Faruk Canbirdi kaydederken, Fransa'nın gollerini 21. dakikada Hakim El Mokeddem ve 47. dakikada Maxime Penneteau attı. U16 Milli Takımımız bu galibiyetle birlikte Ege Kupası'nı 7. kez kazandı.  Maçı Milli Takımlar Teknik Direktörü ve Türkiye Spor Direktörü Fatih Terim'de izledi. 

A Grubu'nu 7 puanla lider olarak tamamlayarak final oynamaya hak kazanan U16 Milli Takımımız, grup maçlarında Norveç ile 1-1 berabere kalmış, Romanya'yı 2-0, Amerika Birleşik Devletleri'ni ise 1-0 mağlup etmişti.

2015 Mercedes-Benz Ege Kupası'nda oyunculara verilen ödüller şu şekilde:

En İyi Kaleci: Emil Odegard (Norveç)
En İyi Defans: Recep Yemişci (Türkiye)
En İyi Orta Saha: Alexandru Irinel Matan (Romanya)
Gol Kralları: Görkem Çelik (Türkiye), Yassin Fortune ve Maxime Penneteau (Fransa)
Fair-Play Ödülü: Çek Cumhuriyeti

Mercedes-Benz Ege Kupası üçüncüsü Çek Cumhuriyeti

2015 Mercedes-Benz Ege Kupası 3.'lük-4.'lük maçında Çek Cumhuriyeti, Norveç'i 3-1 mağlup ederek turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Çek Cumhuriyeti'nin gollerini 47. dakikada Antonin Rusek, 55. dakikada Jakup Sipek ve 70. dakikada Jan Fortelny kaydederken, Norveç'in golünü 73. dakikada Cristian Dahle Borchrevink attı.

Editör: TE Bilişim