Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyesporlu sporcular önemli başarılar elde etti. Şampiyonada kulübü temsil eden Mert Şişmanlar 81 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, Bekir Arda 73 kiloda Türkiye 3’üncüsü, Abidin Karabulut ise 60 kiloda Türkiye 5’incisi olarak Manisa’nın gururu oldu.

Türkiye Judo Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler Türkiye Şampiyonası 05-07 Şubat tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirildi. Şampiyonada mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları önemli başarılara imza attı. Mert Şişmanlar 81 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, Bekir Arda 73 kiloda Türkiye 3’üncüsü, Abidin Karabulut ise 60 kiloda Türkiye 5’incisi olmayı başardı.

MİLLİ TAKIM KAMPINA KATILACAKLAR

Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları elde ettikleri bu derecelerle mart ayında yapılacak olan Ümitler Milli Takım Hazırlık Kampına katılmaya hak kazandılar. Ayrıca sporcular Avrupa Judo Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenecek olan Uluslararası Avrupa Kupası’nda ülkemizi temsil edecekler.

BAŞARI HEPİMİZİ GURURLANDIRDI

Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Şube Sorumlusu Murat Çay, yeşil-beyazlı arma altında önemli dereceler elde eden genç sporcuları kutladı. Yakalanan başarıyla birlikte gururlandıklarını ifade eden Çay, “Öncelikle başarıda emeği geçen antrenörlerimizi ve sporcularımızı Kulüp Başkanımız Cenk Ergün ve yönetim kurulumuz adına tebrik ediyorum. Tüm branşlarda başarı hedefleyen camiamız bu doğrultusunda yürümeye devam ediyor. Elde edilen bu başarıları, kulübümüzde bu ortamın oluşmasına katkı sağlayan ve her zaman maddi manevi yanımızda olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e armağan ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim