Manisaspor, sağ beke Muhammet Sercan Türkeri’ni transfer etti. Osmanlıspor’dan Furkan Şeker’le uzun süredir ilgilenen Siyah-Beyazlılar, bu oyuncuyu bonservisiyle transfer edemeyince rotayı Alanyaspor’dan Sercan’a çevirdi. Alanyaspor’da forma giyen tecrübeli oyuncu ile masaya oturan Siyah-Beyazlılar, 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

MERGEN: “HAYIRLI OLSUN”

Furkan Şeker’den vazgeçer geçmez Muhammet Sercan’la temasa geçtiklerini belirten Başkan Abdullah Mergen, “Muhammet’le 1.5 yıllığına anlaştık. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

RİZESPOR’DA PARLADI

Futbola Gaziosmanpaşaspor altyapısında başlayan 26 yaşındaki Muhammet Sercan Türkeri, 2006 yılında Eyüpspor'la profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak buraya transfer oldu. Eyüpspor için ilk resmî karşılaşmasına 28 Ağustos 2010 tarihinde Çaykur Rizespor'a karşı oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıktı. Bu karşılaşma sonrası dört sezon boyunca düzenli olarak sonradan oyuna dahil olarak forma giydi. 2010-11 sezonunda ilk onbirin düzenli forma giyen bir oyuncusu olmayı başardı. Eyüpspor'daki teknik direktörü Cihat Arslan'ın Boluspor teknik direktörlüğüne getirilmesinden sonra Muhammet Sercan Türkeri'yi ısrarla yeni takımında görmek istediği için 2011-12 sezonunun başında Boluspor'a transfer oldu. Tecrübeli sağ bek, sezon başında Alanyaspor’a transfer olup bu takımda 13 maçta 1 gole imza attı. 23 kez millî takımlara çağrılan Muhammet Sercan Türkeri, 1 kez Türkiye U-16, 4 kez Türkiye U-17, 12 kez Türkiye U-18 ve 2 kez de Türkiye U-19 forması olmak üzere toplam 19 kez millî formayı giydi ve bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti.

 

Editör: TE Bilişim