Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Turgutluspor’da daha önceden anlaşmaya varılan Fatih Somuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Geçtiğimiz hafta lisansı yetişmeyen oyuncu bu hafta Arsinspor karşısında forma giyebilecek.

Beşiktaş ve Fenerbahçe altyapılarında forma giyen ve Çanakkale Dardanelspor’da profesyonelliğe adım atan 20 yaşındaki orta saha oyuncu Fatih Somuncu, Turgutluspor’un başarısı için elinden gelen mücadeleyi vereceğini ifade etti.

Irlamaz Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde hazır bulunan kulüp başkanı Hakan Sezer, ”Önemli bir ismi kadromuza dahil ettik, bizim Fatih’e inancımız tam” dedi.

Kendisini 3 yıllığına kırmızı-siyahlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atan Fatih Somuncu ise, "Hem Turgutluspor’un hemde benim büyük hedeflerim var, takımım için çok mücadele edeceğim. İyi bir takımız ve sezona iyi başladık. Evimizde 3 puanla tanışmak için sahaya çıkacağız” dedi.

PRİMLER DAĞITILDI

Öte yandan Düzyurtspor deplasmanından alınan beraberlik sonrası oyunculara 750 TL prim dağıtıldı. Arsinspor maçının galibiyet primi de 1000 TL olarak açıklandı.

Editör: TE Bilişim