Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde yapılan imza töreninde Turgutluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Muhammed Ali Eruysal ve yöneticiler hazır bulundu. Kendisini 1 yıl daha kırmızı-siyahlı yapan imzayı atan Hasan Engin, takımı için elinden gelen mücadeleyi ortaya koyacağını ifade etti. 

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Eruysal, "İç transferde ikinci imzayı Hasan Engin'e attırdık. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda iç ve dış transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Hasan Engin bildiğimiz, güvendiğimiz ve takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız bir oyuncu. Teknik heyetimiz ve bizler kendisini takımda görmek istedik ve anlaştık. Her iki taraf için hayırlı olsun" dedi.

Profesyonel kariyerine Turgutlu'da başlayan ve Turgutluspor'un kendisi için çok özel bir kulüp olduğunu ifade eden Hasan Engin Ekler, "Turgutluspor benim kendi yuvam ve burada kalmaktan dolayı son derece mutluyum. Yönetici ağabeylerimin çoğunu tanıyor ve biliyorum. Beni takımda görmek isteyen teknik heyetimin ve yönetimimin yüzünü kara çıkarmamak, Turgutluspor'u hak ettiği yerlere taşımak için çok çalışacağız" şeklinde konuştu.

A TAKIM İÇİN SEÇMELER YAPILACAK

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Turgutluspor'da A takım seçmeleri yapılacak. 8-9-10 Temmuz tarihleri arasında Turgutluspor Tesisleri'nde yapılacak denemelere katılacak isimlerin değerlendirmelerini ise teknik heyet yapacak. Seçmelere katılacak isimler kulübe kayıt ücreti olarak 100 TL yatıracak.

TOP BAŞI 10 TEMMUZ'DA

Öte yandan Turgutluspor 10 Temmuz'da kendi tesislerinde top başı yapacak. Teknik direktör Koray Cinel tarafından yapılan açıklamada, "10-25 Temmuz tarihleri arasında kendi tesislerimizde ilk etap çalışmalarına başlayacağız. Bu kamp döneminin ardından belirlenecek olay kamp yerinde ikinci etap çalışmalarımızı yapacağız. Takımımızın iskeletini koruyarak 2014-2015 sezonunda heyecanını yeniden kazanmış bir takım olarak sahada yerimizi alacağız" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim