Haber: Hakan AGAR

Geçtiğimiz hafta evinde Bandırma Etispor'u 5-0'la darmadağın eden Turgutluspor, devre arasına keyifli girdi. Ligde oynadığı 12 maçın 11'inde galibiyet alan kırmızı siyahlılar, en yakın rakibi olan 26 puanlı Ayvalıkgücü'nün 7 puan önünde, 33 puanla devreyi farklı liderlikle kapattı. Ligin en çok gol atan takımlarından olan ve kalesinde sadece 5 gol gören Turgutluspor'un gücüne güç eklendi.

TRANSFERE HIZLI GİRDİ

Oyuncularına verdiği güvenle yıllardır Manisa BBSK ile başarılara koşan, takımı tarihinde ilk kez profesyonel liglere yükselten Hakan Şapçı, eski oyuncularından Cüneyt Turan'ı kadrosuna katıyor. Hakan Şapçı'nın geçtiğimiz sezon başında ayrıldığı Manisa Büyükşehir Belediyespor'da en çok güvendiği isim olarak dikkat çeken Turan, Eriş dönemiyle beraber düşüşe girmişti. Sistem sıkıntısı yaşayan takımda hücuma istenen katkıyı yeni hocasıyla veremeyen Cüneyt, ardından yaşadığı diz sakatlığıyla uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. 15 maçta ilk 11'de forma giydikten sonra 5-2 kazanılan Gaziosmanpaşa maçı sonrası sakatlanan Cüneyt, sahalara 17 Nisan'daki Denizli BBSK maçıyla dönmüştü. Sezon başında Manisa BBSK ile antrenmanlara çıkan, hatta ilk oynanacak haftaya kadar takımın aslarından olan Cüneyt, ardından Eriş'le yaşadığı problemlerden dolayı takımdan ayrılmış ve Bodrumspor'un yolunu tutmuştu. Bu sezon Bodrumspor forması altında istediği performansı yakalayamayan ve teknik direktör Necati Erkmen'le istediği uyumu sağlayamayan tecrübeli kanat oyuncusu, ligde sadece Bodrumspor'un 2-0 kazandığı Silivrispor maçında 46 dakika sahada kalmış, bunun haricinde 58 dakika da kupadaki Muğlaspor maçında forma giymişti. Bu zorlu süreci iyi tanıdığı bir teknik adamla atlatabileceğini düşünen Cüneyt, Turgutluspor'un gösterdiği harika performansa katkıda bulunmaya çalışacak. 

"HOCA İÇİN GELDİM"

Turgutluspor'a transferini değerlendiren Cüneyt, özel açıklamalarda bulundu. Takımı seçmesinin asıl sebebinin başında sevdiği bir teknik adam olduğunu belirten Cüneyt: "Bodrumspor'la istediğim uyumu sağlayamadım ve uzun süredir ayrılmayı düşünüyordum. Takımımla ayrılığımı gerçekleştirdim ancak 2 Ocak'a kadar Turgutluspor'a transferim resmiyet kazanmayacak. Ben 4 senesi aralıksız 5 sene Manisa BBSK'de forma giydim ve o kulüpte çok sevdiğim Hakan Şapçı hocamla güzel işler yaptık. Onun Turgutluspor'da yaptıklarının herkes farkında, harika bir futbol oynuyorlar. Bende buradaki güzel yapının içerisinde olmak ve bu güzel futbola katkıda bulunmak istiyordum, buraya gelmek bana nasip oldu. İnşallah harika giden sezonu şampiyonlukla taçlandırıp mücadelemize önümüzdeki sene 3. Lig'de devam ederiz. Şunu yeniden söylüyorum; Turgutluspor'a gelmemde en büyük etken Hakan Şapçı'dır. Hocamla beraber yeniden çalışacağımı bildiğim için çok mutluyum. İnşallah hem Turgutluspor hem benim adıma  hayırlısı olur." şeklinde konuştu. Hakan Agar 
Editör: TE Bilişim