MUSTAFA TATLI

TFF 1. Lig’de 2016-2017 sezonu başlıyor. Cumartesi günü saat 19:30’daElazığspor’u konuk edecek olan Manisaspor, 2.5 milyon TL’yi bulan transfer yasağını kaldırıp sezona yeni transferleriyle girmek isterken, bu sorunu henüz çözmüş değil.

MAÇTAN 24 SAAT ÖNCE LİSANSLAR ÇIKMAK ZORUNDA

Kadrosuna çok sayıda futbolcuyu transfer eden Siyah-Beyazlılar, Elazığ maçında yenilerini sahaya sürebilmek için maçtan 24 saat önce lisansları çıkarmak zorunda. Başkan Abdullah Mergen, alacaklıların avukatlarıyla büyük ölçüde anlaşma sağlamıştı. Ancak gerekli ücretlerin yatırılması ve yabancı transferlerin vize problemleri için prosedürler aşılmaya çalışılıyor. Cuma günü 19:30’a kadar gerekli işlemler yapılabilirse başta İsmail Şahmalı, Göksu, Berkay, Dimov, Novillo ve Bakaki gibi isimler ilk 11’de sahada olmuş olacak. Aksi halde Manisaspor, sahaya geçen sezonki kemik kadrosu ve altyapı destekli kadrosuyla çıkmış olacak.

AKŞAM İDMANI YAPILMADI

İstanbul’dan dönen başkan Abdullah Mergen ile teknik direktör Mehmet Altıparmak, tesislerde bir araya geldi. Altıparmak’ın, gergin geçen toplantı sonunda futbolcularla ortak karar alarak idmanı iptal ettiği, yeni transferlerin ise takım arayışına girdiği öğrenildi.
 
 

 
Editör: TE Bilişim