Akhisar Belediyespor’da pazar günü Manisa’da oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi Douglao ve Sami’nin kadro dışı bırakılması şaşkınlık yaratırken teknik direktör Tolunay Kafkas, diğer oyunculara gözdağı verdi.
“Alınan karara gerekçe gösterilen kurallara uymayan olursa, bu sayı daha da artabilir” diyen Tolunay Kafkas, şöyle konuştu:
“Bu kulübü idari açıdan Başkanımız Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu, teknik olarak da ben ve ekibim yönetiyoruz. İki futbolcunun kadro dışı bırakılması bir birikimin sonucu. Benden önce de bazı olaylar gerçekleşmiş. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Ama futbolcular konuşursa, biz de gerekli açıklamayı yaparız.”
Geçtiğimiz hafta deplasmanda 5-1 kaybettikleri Medipol Başakşehir müsabakasına da değinen Tolunay Kafkas, sözlerine şöyle devam etti:
“Medipol Başakşehir karşısında normal bir maç oynamadık. O nedenle bu karşılaşmayı ve alınan sonucu unutmak, geride bırakmak zorundayız. Önümüzdeki Fenerbahçe maçı, gücümüzü yeniden gösterebileceğimiz bir müsabaka olacak. Ben bu takıma ve bu oyunculara inanıyorum. 3 puan almak için her zamankinden daha çok koşup, daha çok çalışacağız. Bu karşılaşma bizim için bir fırsat.”
Yeşil-siyahlı ekipte kadro dışı bırakılan Douglao ve Sami haftanın ilk antrenmanına katılmazken, 4 sarı karı kart cezalısı Lopes salonda çalıştı.
Editör: TE Bilişim