Özel Haber: Hakan AGAR
Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak inişli çıkışlı performansıyla eleştirilerin odağı olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, evinde 2-1 kaybettiği Pazarspor maçı sonrası Teknik Direktör Levent Eriş'le yollarını ayırmıştı. Eriş ayrıldıktan sonra İsmail Yalçın yönetiminde 2 maça çıkan Belediye, bu 2 maçta toplam 6 gol atarken kalesinde sadece 2 gol gördü ve hanesine 6 puan yazdırarak, devre arasına girerken liderle arasındaki puan farkını 5'te tuttu ve sıralamada 4. sıraya yerleşti. Ancak Eriş'in gitmesiyle, tecrübeli teknik adam için gelen oyuncularda huzursuzluk başladı. 
TİRYAKİ'DE GİTTİ
Levent Eriş'in ayrılmasının hemen ardından takım kaptanı İlker Avcıbay kulüpten ayrıldığını belirtmiş: "Manisa Büyükşehir Belediyespor'a gelmemde önemli rol oynayan ve benim için çok değerli olan Levent Eriş hocamın ayrılma kararından sonra ben de kulübümden ayrılma kararı alıp, bunu başkanımıza ilettim. Bugüne kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. Bu süreçte kader birliği yaptığım tüm takım arkadaşlarıma, personelimize, yöneticilerimize, basın emekçilerine, desteklerini ve sevgilerini benden hiç esirgemeyen Manisalılara  teşekkür ederim. Bundan sonrası için herkese mutluluk ve başarılar dilerim" demişti. Avcıbay'ın ardından takımdan ayrılan bir diğer isim Mustafa Tiryaki oldu. Son olarak deplasmanda 2-2 berabere kalınan Bodrumspor maçında kadroda bulunan ve forma giyen tecrübeli forvet, Eriş'in gitmesinin ardından kadroya dahi alınmamıştı. Erbaaspor maçının 18'ine alınmayan Mustafa Tiryaki'nin durumu kafaları karıştırırken, Tire 1922 maçında da kadroya alınmadığı öğrenilince dedikodular başladı. İddia edilene göre Mustafa Tiryaki kulübe Levent Eriş için geldiğini ve teknik adam olmadan burada kalmayacağını belirtip sözleşmesini fesh etti ve kulüpten ayrıldı. Yakın zamanda Mustafa Tiryaki'nin sözleşmesini fesh etmesinin kulüp tarafından resmen açıklanması bekleniyor. 
SIRA KİMDE?
Eriş'le beraber gelen bu 2 oyuncunun takımdan ayrılması sonrası, şimdi gözler diğer Eriş dönemi gelen oyunculara çevrildi. Bu listenin başında da Emrecan Afacanoğlu bulunuyor. Performansı dolayısıyla sık sık eleştirilere maruz kalan Emrecan'ın kiralık kontratından vazgeçip Boluspor'a dönmesi olası görünüyor. Bunun haricinde Berkin, Özgür ve Olcay'ın da kadrodan ayrılabileceği alınan duyumlar arasında yer alıyor. 


 
Editör: TE Bilişim