Manisaspor, dış transferde Tidiane Sane ile anlaşma sağladı. Transferin resmiyete kavuşması için ufak pürüzlerin kaldığı açıklandı. Önümüzdeki hafta Manisa’ya gelecek olan Sane ile iki yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

GÜRACAR: “RESMİ SÖZLEŞME İMZALAYACAĞIZ”

Büyük oranda anlaştıkları Sane’de sorun yaşanacağını düşünmediklerini ifade eden Sportif Direktör Erman Güracar, “Sane ile anlaştık. Resmiyete dökmek için çok ufak tefek pürüzleri halletmeye çalışıyoruz. Şuanda kendisi Senegal’de. Önümüzdeki hafta Manisa’ya gelecek ve resmi sözleşmeyi imzalayacağız” dedi.

“HAKAN BARIŞ’LA TEKRAR GÖRÜŞECEĞİZ”

Çanakkale Dardanelspor’un ön liberosu 20 yaşındaki Hakan Barış’ın Eskişehirspor’a imza atmadığını kaydeden Güracar, “Hakan kadroya katmak istediğimiz bir isim. Bugün (Çarşamba) tekrar görüşüp bu transferi bitirmek istiyoruz” dedi.

“NENAD’LA HER KONUDA ANLAŞTIK”

Erman Güracar, Kızılyıldız’ın 10 numarası Nenad Milijas’la da her konuda anlaştıklarını açıklayarak, “Nenad’ın durumu çok farklı. Kulübüyle ilgili sıkıntılarını çözmesini bekliyoruz. Kendisi şuan zaten kampta. Nenad’ı kampa yetiştirmemiz zor. Ayın 20-21’ine kadar kulübüyle sorunlarını çözmesini bekleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

“OUATTARA’YI GÖNDERDİK”

Güracar, bir süre denedikleri Burkino Fasolu orta saha oyuncusu Ouattara’yı beğenmediklerini kaydederek, “Yabancı tercihini Ouattara’da kullanmak istemedik. Kendisine futbol hayatında başarılar diliyoruz. Altyapıdan Kaan Aşnaz, Melik Yeğin, Oğuzhan Palaz dışında U19 Takımı’ndan Hakan Alkan’ı kampa götüreceğiz. Altyapıdan bir ismi daha kampa götürmek istiyoruz” diye konuştu.

SANE’NİN GRAFİĞİ PARLAK

2007-2008 sezonunda Danimarka Süper Lig ekiplerinden Randers’ta 5 maçta 6 gole imza atan Sane, 2008-2009’da 32 maçta 5 gol, 2009-2010’da 17 maçta 1 gol, 2010-2011’de 16 maçta 4 gol atarken, 2012-2013 sezonu ilk yarısında 21 maçta 1 gole imza attıktan sonra Elazığspor’a transfer oldu. Sane, o sezon içinde Elazığ’da 17 maçta 4 gole imza atarken geçen sezon 29 maçta 4 gol kaydetti ve 2499 dakika süre aldı. 29 yaşındaki Senegalli oyuncu, 141 maçta 26 gol atarken, 19 sarı 2 kırmızı kart gördü.

Editör: TE Bilişim