Manisa’nın Televizyonu Manisa TV ekranlarında heyecanla beklenen, “Spor Olsun” programı, ilk programını gerçekleştirdi. Manşet Gazetesi Spor Sorumlusu Mustafa Tatlı’nın sunduğu, manisahaberleri.com yazarı ve spor yorumcusu Gökmen Aytaç ve Manisa’nın usta spor yorumcusu Ufuk Dündar’ın yorumlarıyla renk kattığı ilk program, geçtiğimiz pazartesi akşamı ekranlara geldi. Spor Olsun, ilk günden sporun nabzını tutarken, sporseverleri ekranlara kilitledi.

AYTAÇ TFF’Yİ BOMBALADI, ADALET İSTEDİ

Programda Manisaspor’un ilk yarı değerlendirmesi yapıldı. Enine boyuna ilk yarı performansının ele alındığı esnada Gökmen Aytaç, Tarzan’ın bir haftada 3 puan alabildiği Mersin-Ordu-Karşıyaka üçgeninde büyük zarar gördüğünü, TFF’nin fikstür yaparken daha dikkatli olması gerektiğini ve sporda adaletin kaybolduğu bir dönemde olduklarının altını çizerek, ikinci yarıda bu sorundan çok kaygılı olduğunu dile getirdi. Aytaç ayrıca Manisaspor’un hem ahlaklı hem karakterli hem de yetenekli oyunculardan kurulu olduğunu, bu kimliğinin başarıda büyük etki yaptığını, bu nedenle Siyah-Beyazlılar’ın ikinci yarıda Süper Lig’in en büyük adayı olduğunu belirtti.

MURAT GÜRBÜZEROL’A DESTEK

Programda Manisaspor’un son zamanlarda yoğun eleştiri alan forvetine de destek vardı. Murat’ın mücadeleci ve istekli oyunuyla takıma büyük katkı sağladığı görüşleri ağır basarken, bir diğer tartışılan isim Simonek’in de yabancı oyuncu transferi yapıldığı anda takımdan gönderileceği; ancak kaynak bulunamayıp bu transfer gerçekleşmezse sezon sonuna kadar takımda kalacağı bilgisi verildi.

Editör: TE Bilişim