Kulüp; Sivasspor’da forma giyen Nijeryalı 30 yaşındaki forvet oyuncusu Michael Eneramo ile 1 yıllık, Sparta Rotterdam’da forma giyen Gine-Bassaulu 21 yaşındaki ön libero oyuncusu Yalany Baio ile 3 yıllık, Olympique Bamako’da forma giyen 18 yaşındaki ön libero oyuncusu Mamadou Sangare ile 3 yıllık, Danimarka ligi ekiplerinden Hobro’da forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökcan Kaya ile 2 yıllık sözleşme imzalarken Sivasspor’da forma giyen 24 yaşındaki sol bek oyuncusu Emre Öztürk’ü de 1 yıllığına kiraladı.
Oyuncular kulüp yönetimiyle birlikte Manisa 19 Mayıs Stadı’na gelerek antrenmana çıktı. Antrenmana Manisaspor Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Mergen, Futbol Şube Sorumluları Muzaffer Etçil, Cengiz Erbilir, yönetim kurulu üyeleri Erdem Baltacı, Tevfik Aslaner, Serkan Özşen, Seyithan Akar ve Yunus Emre Şahin de katıldı.

“Bir ve ya iki oyuncuyu daha katabiliriz”
Yeni transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Manisaspor Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Mergen, “Yaklaşık 2 aylık süreç bu. Daha önce de önemli oyuncular kattık takımımıza. Yine hoca değişikliğinden sonra biraz transfer politikasında da değişikliğe gittik. Kulübün ilk yılı kısa, orta ve uzun vadede bir yapılanmaya gittik. Buna göre transferler gerçekleştirdik. İyi oyuncular aldık. Bunu takıma katkıları ve Manisaspor’a sağlayacakları katkıları hep birlikte göreceğiz. Derin bir kadro oluşturduk. Geçen yılki gibi çok alternatifli bir kadro oluşturduk. Belki transferin son iki günü bir ve ya iki oyuncuyu katabiliriz. Görüştüğümüz oyuncular var. Bize önerilen oyuncular var. Genç yetenekler. Düşük maliyetli kulübün içinde bulunduğu duruma göre bir yapılanma ve belirlenen politikaları uyguluyoruz. İyi transferler yaptığımızı düşünüyorum. Güçlü bir kadromuz var. Önce ligde haddimizi bilerek sıkı bir şekilde tutunup, Allah da yardım ettiği sürece koyduğumuz hedefler doğrultusunda bu seneyi iyi bir şekilde geçireceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
Oyuncular daha sonra teknik hoca Koray Palaz yönetiminde Manisa 19 Mayıs Stadı’nda antrenman yaptı.
Editör: TE Bilişim