ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Spor Lisesi Futbol Takımı, Kocaeli’de düzenlenen Yarı Final müsabakalarında çapraz finalde eşleştiği Karabük Endüstri Meslek Lisesi’ne şansız bir şekilde mağlup oldu ve Türkiye’de ilk 8 takım arasına kalmayı kılpayı kaçırdı.

ÇOK GOL KAÇIRINC A…

İlk maçında Gençlerbirliği altyapısını oluşturan Ankara Deneme Lisesi’ne 3-0 mağlup olan Spor Lisesi, İstanbul Sultangazi’yi 5-4 yendikten sonra Tekirdağ Çorlu EML’yi 3-2 mağlup etmişti. Diğer grup birincisi Karabük Endüstri Meslek Lisesi ile çapraz finali oynama hakkını kazanan temsilcimiz, 32. dakikada Burak’ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla önde kapattı. İkinci yarıda 63’te kornerde oluşan karambolde golü kalesinde gören Spor Lisesi, çok sayıda gol kaçırdığı maçta penaltı atışları sonunda 4-2 mağlup oldu.  

YİNE AYNI YENİLGİ

Antrenör Abdulmuttalip Yıldırım, Karabük temsilcisine geçen sezon da penaltı atışları sonunda elendiklerini ifade ederek, “Bu takıma karşı şansımız tutmuyor. İki yıldır birbirinin kopyası mağlubiyetler almak gerçekten çok üzücü. Penaltılarda kaleciyi geçemedik. Ancak sahaya karakterini yansıtan oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Buraya kadar gelmek de büyük bir başarıdır diye düşünüyoruz. Başarılı bir şampiyona oldu. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 
Editör: TE Bilişim