Manisaspor, Balçova ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazanırken, Antep maçı öncesinde umut verdi. Teknik Direktör Taner Taşkın, futbolcuların çok iştahlı olduğunu belirterek, “Antep’te kimi oynatacağımı şaşırıyorum’ dedi

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Orduspor galibiyetiyle lige verilen araya moralli giren Manisaspor, geçtiğimiz akşam Tarık Almış Spor Tesisleri’nde 3. Lig ekiplerinden Balçova ile bir hazırlık maçı yaptı. İki farklı kadroyla çıktığı maçta rakibini 3-1 yenen Siyah-Beyazlılar, oynadığı futbolla umut verdi. Teknik Direktör Taner Taşkın, maçta alınan sonuçtan çok, oynanan futbolun kendisini çok memnun ettiğini söyledi.

“HERKES BİR TAKIM HÜVİYETİNDE…”

Balçova ile ani gelişen bir hazırlık maçı yaptıklarını ifade eden Teknik Patron Taşkın, “Çift antrenman yaptığımız için yorgunken de takımı görmek istedim. Çok verimli bir maç oldu ve beni iyice umutlandırdı. İsmail Köse 45 dakika oynadı, olumlu sinyaller verdi. Sakatlığından eser kalmadığını gösterdi. Tabi ufak tefek maç eksiği var ama bu maçı da zaten maç eksiği olan oyuncular için organize ettik. Skordan öte oynanan oyundan çok memnun kaldım. Herkes bir takım hüviyetinde oynamaya başladı” dedi.

“FİZİKSEL ANLAMDA DAHA DA İYİYE GİDİYORUZ”

Milli arada yaptıkları yüklemenin takıma faydalı olacağını söyleyen Taşkın, Manisaspor’u yenmenin artık kolay olmayacağını kaydetti. ‘Doğru çalışırsan takım üç haftada doğru seviyeye gelebilir’ diyen Taşkın, “Orduspor’u yenmemizin en önemli sebeplerinden bir tanesi de fiziksel olarak iyi duruma gelmemizdir. Oyun anlayışını değiştirdik, takım boyunu değiştirdik. Yetenekleri çok fazla geliştiremezsin ama antrenman performansıyla beraber fiziksel gücü ciddi anlamda artırabiliriz. Elimizdeki oyuncu grubunu en iyi şekilde hazırlıyoruz. Bu hafta herkes yatarken Manisaspor çalıştı. Futbolcularımızda çok iştah var. Elimizde tembel bir grup yok. Çalışmaktan zevk alan bir grup var. Bu da beni çok memnun ediyor” diye konuştu.

“DENİZLİSPOR İADEYİ ZİYARETE GELECEK”

Pazar günü saat 16.00’da Denizlispor ile oynayacakları hazırlık maçında eksikleri göreceklerini kaydeden Taşkın, ‘Neden aynı ligdeki rakiple hazırlık maçı oynuyorsunuz? sorusuna “Süper Lig takımı

ile hazırlık maçı yapmak istedik. Balıkesirspor, Akhisar Belediyespor, Bursaspor ve Eskişehirspor’u istedik, olmadı. 2 ve 3. Liglerde de pazar günü oynama adına bir tane takım bulamadık. Daha önce sezon başı Denizlispor ile bir hazırlık maçı oynanmış, onlarda bize iadeyi ziyarete gelecek. Şu anda Gaziantep Büyükşehir deplasmanında kimin oynayacağı net değil. Kimi oynatacağımı şaşırıyorum. 7-8 oyuncu belli ama şu anda şu adam oynayacak diye belirginlik yok. Herkes çok iyi durumda ve formayı çok istiyor” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim