‘Her şerde vardır bir hayır’

Taşkın, “Her şerde bir hayır vardır derler. Biz Akhisar maçını kazanmış olsaydık Samsun maçına motive olmamız çok zor olabilirdi. İyi futbolun verdiği özgüvenle Samsunspor maçına hazırlanıyoruz” dedi

Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Samsunspor maçı öncesinde camianın yüreğine su serpecek açıklamalar yaptı. Kupadaki Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin özgüven kaybına neden olmadığını belirten Taşkın, aksine takımın oynadığı iyi futbolun özgüveni daha da çok artırdığına dikkat çekti.

AKHİSAR MAÇINI KAZANMIŞ OLSAYDIK…

Akhisar Belediyespor maçına hazırlık maçı gözüyle baktıklarını kaydeden Taşkın, “Her şerde bir hayır vardır derler. Biz Akhisar maçını kazanmış olsaydık Samsun maçına motive olmamız çok zor olabilirdi. Ligin belki de en iyi futbolunu oynadığımız maçtı. Hazırlık maçı gözüyle baktığımız maçtı. Gelen taraftara galibiyet sunamamak tek üzüntümüz oldu. Oynanan iyi oyun, bize özgüven verdi. Yıkım kesinlikle yok. İyi futbolun verdiği özgüvenle Samsunspor maçına hazırlanıyoruz” diye konuştu.

“TEHLİKE SINIRINDAN ACİLEN ÇIKMALIYIZ”

Bu hafta her iki takım açısından da zor bir maçın geçeceğini söyleyen Taşkın, “Samsunspor takımı bu ligin en çok koşan takımlarından bir tanesi. Mutlaka maddi sıkıntıları var ama tehlike sınırından çıkmak için bizim bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. 6 puanlık maçları çok oynuyoruz, devre bitene kadar tüm maçlar o derecede olacak” dedi.

“SUBASİC’İ BU KADAR ÇOK…”

Son günlerde eleştirilen Subasic ile ilgili de soruyu yanıtlayan Taşkın, “Subasic bu ligin en iyi santrforlarından biri. Çok fazla gol sayısı olmasa da Gaziantep Büyükşehir maçını kazanmamızın en büyük etkenlerinden biri Subasic’ti. Bu oyuncuyu bu kadar çok yerden yere vurmanın bir anlamı yok. Bu adam bize lazım. Alternatif olmadığı zaman sıkıntı çekiyor. Bir tane santrfor var. Oğuzhan Palaz kardeşimiz gelecekte çok iyi bir santrfor olacak. Genç oyuncu kazanmak benim işim. Benim kadar genç oyuncuyu kazanan yoktur. Bir çiçek bile zamanı gelmeden açmıyor. Onun da bir zamanı var. Takım iyiyken oyuncu kazanırsın, kötüyken kazanamazsın” dedi.

“HER MEVKİİYE TRANSFER YAPABİLİRİZ”

Taşkın devre arasında yapılacak transfer çalışmalarına ilişkin soruya ise, “Her mevkiiye transfer yapabiliriz. Özellikle sağ beke ve sol beke takviye yapacağız. Bir santrfor düşünüyoruz. Kale için de iki oyuncumuzla forma rekabeti yapacak bir isim olabilir. Menemen’den Mazlum Demir listemizdeydi; ama çapraz bağları kopmuş. Menajerlerin bize önerdiği 80 oyuncu var. Çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Editör: TE Bilişim