Tarık Almış Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Tahir Karapınar, "Bir takım iki maçta ne olursa olsan 7 gol yemez. Benim takımım bu kadar kolay teslim olursa ben orada olmam" dedi. İlk iki haftada sakat ve cezalıların da çokluğuyla gençlere şans verdiklerini söyleyen Tahir Karapınar, "Gençlerin de formayı ele geçirdiği zaman onu çıkartmamak için mücadele etmesi gerekir" diye konuştu.

Takımında geçen sezondan Murat, Cenk, Mikic, Ali Fırat, Hakan Turan, Gökdeniz ve Ümit'in kaldığını hatırlatan Tahir Karapınar, şöyle devam etti: "Mikic geçen sezon 30 maç, Hakan 14 maç ilk 11'de oynadı. Diğer oyuncular az şans buldu. Transfer döneminde Zelenka, Makukula gibi eski oyunculara yüklü miktarda alacakları ödendi. Alt ligde oynayacak futbolcu paraları ödeyerek transfer yaptık. Kulübün gücü buydu. Oyunculara çok güvendim ama böyle kolay teslim olacaklarını düşünmedim. Tecrübesiz ve kırılgan takım görüntüsü çizdik."

Kayserispor maçıyla birlikte çıkış yakalamaları gerektiğini belirten Tahir Karapınar sözlerini şöyle tamamladı: "Sakat ve maç eksiği bulunan 6-7 oyuncunun dönmesini bekliyoruz. Dimitrov, Mustafa Sarp, İsmail, Barbaros gibi futbolcular takıma güç verecekler. Mikic ve Dimitrov sahada olacak. Hakan Barış da kadroya girebilir. Kayserispor Nobre ve Bobo gibi tecrübeli isimlere sahip. Bu maça yürekli oyuncularla çıkacağız. Artık bıçak sırtındayız. Bahane yok. Daha fazla utanmak istemiyoruz. Taraftarımızı tribüne çekmek için iyi oynamalıyız."

Editör: TE Bilişim