Manisa Büyükşehir Belediyespor bu sezona birçok transfer yaparak yine şampiyonluk hedefiyle başlamasına karşın ilk haftalarda sergilediği performansla hayal kırıklığı yaşattı. 3 haftada 2 puan toplayabilen Belediye, bu hafta kendi evinde üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor. Rakip Erzin Belediyespor ise ilk 2 haftada aldığı galibiyetlerin ardından, 3. hafta aldığı mağlubiyeti telafi etmek istiyor. 
RAKİP İYİ BAŞLADI
Geçtiğimiz sezonu Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 12. sırada tamamlayan Erzin Belediyespor, bu sezona geçen sezondan daha iyi bir giriş yaptı. Geçtiğimiz sezon ilk 3 haftada mağlup olmamasına karşın 5 puan toplayan ekip, bu sezon 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle 6 puan topladı. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda evinde Karagümrük'ü ağırlayan Hatay temsilcisi, rakibine 2-1 kaybederek kupaya havluyu attı. Geçtiğimiz hafta evinde Kozan Belediyespor'a 3-1 mağlup olarak da kan kaybı yaşayan ekip, Manisa deplasmanında puan ya da puanlar için geliyor. Kadrosunda daha önce Gaziantep BBSK'de oynayan Yücel Candemir, 3. Lig'in gediklilerinden Emre Gürbüz, bir dönem Orduspor ve Akhisar Belediyespor formaları giymiş Ulaş Yalçın'ı bulunduran Hatay temsilcisinde şu ana kadar gol yükünü 2'şer goller Ali Ercan, Yasin Vardar ve Şahin Tüter çekiyor. Erzin Belediyespor'un teknik adamlığını Recep Aydemir yapıyor. 
3 PUAN ŞART
Sezona şampiyonluk umutlarıyla başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk haftalarda istediği sonuçları alamamanın sıkıntılarını yaşıyor. Ligin ilk haftasında Yomraspor'a konuk olan Belediye, sahadan 0-0'lık sonuçla ayrılmıştı. 2. haftada evinde Kemerspor 2003'ü konuk eden yeşil beyazlılar, 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2'yi yakalamış ancak galibiyet hasretine son verememişti. Son maçında Orhangazi Belediyespor'a mağlup olan yeşil beyazlılarda galibiyet hasreti 3 maça çıkmıştı. Bu hafta evinde ilk galibiyetini alarak ivme yakalamak isteyen Belediye, Erzin Belediyespor karşısına motive biçimde çıkıyor. Teknik direktör Levent Devrim'in bu hafta nasıl bir kadroyla çıkacağı merak konusu oldu. Manisa BŞBS'nin şu muhtemel 11'le sahaya çıkması bekleniyor: Ersel, Erhan, Mehmet, Ufukhan, Mehmet, Kürşat, Umut, Olcay, Berkin, Alper, İsmail. Ali Öztürk ve Kaan'ın skora göre 2. yarıda oyuna girebileceği düşünülüyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor- Erzin Belediyespor mücadelesi bugün 16.00'da Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde yapılacak. Maçın hakemliklerini Alparslan Şen, Emre Aslan ve Mustafa Zıvalı yapacak. 
Editör: TE Bilişim