Ligin ilk haftasında Kırkağaç Acaridmanspor’u 4-1, ikinci haftada zor geçmesi beklenen maçı kolaya çevirmesini bilerek Sanayispor engelini 9-4’le aşan Donatımspor’un antrenörü Metin Taşkın, “Çekinerek çıktığımız maçı kolaya çevirdik” dedi

Süper Amatör Lig’in şampiyon adaylarından Donatımspor, bu hafta ligin flaş skoruna imza attı. Ertuğrul Dilek Stadı’nda ligin güçlü ekiplerinden Sanayispor’un konuğu olan Yeşil-Beyazlılar, sahadan 9-4 gibi farklı galibiyetle ayrıldı. Rakibi karşısında fırtına gibi esen Donatımspor’u üç puana taşıyan golleri Davut (3), Taylan (2), Akın (2) Berke ve Kubilay attı.

TAŞKIN: “BU SONUCU KİMSE BEKLEMİYORDU”

Sanayispor deplasmanına çekinerek gittiklerinin altını çizen Donatımspor Antrenörü Metin Taşkın, elde edilen sonucu kimsenin beklemediğini söyledi. Sanayispor’un hafta içinde BAL Ligi’nin şampiyon adayı Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 yenildiği hazırlık maçını izlediğini ifade eden Taşkın, “Belediyespor’a karşı mücadele eden Sanayispor takımını görünce işimizin çok zor olacağını düşündüm. İlk hafta farklı galip gelmiş moralli bir rakip karşısına açıkçası çekinerek çıktık. Ancak futbol böyle enteresan bir oyun. Neredeyse girdiğimiz her pozisyonu gole çevirince oyun koptu. Rakibimiz de art arda gelen gollere şaşırdı. Bizlerde şaşırdık. İlk yarı 5-0 bitti. Genel olarak mükemmel bir oyun ortaya koyduk” dedi.

“ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUZ”

Sanayispor karşısında elde ettikleri flaş sonucun kendilerini rehavete sokmayacağını söyleyen Taşkın, “Bu maçı hemen unutup önümüzdeki haftaya odaklanmalıyız. Sanayispor maçı geride kaldı. Ayağımız yere sağlam basmalı. Şampiyonluğu istiyorsak her maça aynı konsantre ile çıkmak zorundayız. Bu istikrarlı gidişatı sürdürüp sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olmak istiyoruz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim