“Onlar bizi hep zayıf halimizle gördüler. Ben bu hafta daha canlı ve daha istekli olacağımıza inanıyorum. İnşallah bizim istediklerimizi de çocuklar sahaya yansıtırsa daha disiplinli bir oyunla istediğimizi alacağımıza inanıyorum”

Manisaspor'da cumartesi günü saat 14.00’te deplasmanda oynanacak olan Şanlıurfaspor maçı için bugün Urfa’ya hareket ederken, Teknik Direktör Taner Taşkın, zorlu deplasmanda gerçek güçlerini sahaya yansıtacaklarını söyledi.

“FAVORİ URFA GÖRÜNÜYOR AMA…”

Kağıt üzerinde favorinin Urfa olduğunu ancak kendilerinin de mutlak derecede puan veya puanlara ihtiyacı olduğunu ifade eden Taşkın, “Her geçen gün futbolcularım beni, bende futbolcularımı tanımaya başladım. Hazırlıklarımız gayet iyi ve eğlenceli geçiyor. Bizim morale ihtiyacımız var. Bu Şanlıurfaspor maçında olur. Orduspor maçında da olur. Bu çocuklar moral buldukları zaman hem oyun olarak hem skor olarak hem de kalite olarak bunu mutlaka sahaya yansıyacaktır. İnşallah istekli ve arzulu olarak mücadele edip Urfa'dan puan veya puanlarla döneriz" dedi.

"DEZAVANTAJ OLARAK GÖRMÜYORUZ"

Taner Taşkın, Şanlıurfaspor’un ilk kez Manisaspor'a karşı bu sezon kendi evinde maça çıkmasının dezavantaj olup olmayacağı ilgi ilgili soruya ise, "Bu işin artık avantajı yok. Herkes herkesi her yerde yenebiliyor. Onlar bizi hep zayıf halimizle gördüler. Ben bu hafta daha canlı ve daha istekli olacağımıza inanıyorum. İnşallah bizim istediklerimizi de çocuklar sahaya yansıtırsa daha disiplinli bir oyunla istediğimizi alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

“İSMAİL KÖSE ANTEP MAÇINDA TAM HAZIR OLACAK”

Taşkın, sakatlık sürecinden hızla uzaklaşan İsmail Köse konusunda da yaptığı açıklamada, "İsmail Köse’nin önümüzdeki hafta oynanacak olan Orduspor maçında çok az bir oynama ihtimali var. Ancak daha sonra milli maç nedeniyle lige ara verilecek. İki haftalık aradan sonra oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında İsmail Köse tam olarak hazır duruma gelecek" dedi. 

Editör: TE Bilişim