ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Spor Toto 2. Lig’e düşerek büyük maddi darboğaza giren Manisaspor’da mevcut yönetimin inanılması güç yanlışlara imza atması,  sorunları içinden çıkılmaz bir hale getirirken, Teknik Direktör Taner Taşkın’ın da sıkıntısı giderek artıyor.

KADROSU DAĞILDI, İSTEDİKLERİNİ ALDIRAMADI

Mevcut kadroda Umut Kaya, Yusuf Akyel, Şaban Genişyürek gibi as isimlerini kaybeden Taşkın, dış transferde de istediği oyuncuları aldıramadı. Transferde adı geçen oyuncularla ilgili resmi bir gelişme henüz yok. Oyuncuların peşinat sorununu çözemeyen yönetim,  Taşkın’ın Menemen’den istediği eski öğrencilerini de alamadı. Giderek eli zayıflayan Taşkın’ın istediklerinin yerine getirilememesinden dolayı sıkıntısı büyüyor. Başkan Mergen’in Hakan Barış ve İsmail Köse ile ilgili Ankara temasları da şimdilik sonuçsuz çıktı.

BU YÖNETİMDEN HALA MEDET UMUYOR

Daha geçen sezon ki alacakları ödenmeden yeni sezon için teklife ‘evet’ diyen Teknik Direktör Taner Taşkın, geçtiğimiz gün istenilen transferlerin alınamaması durumunda başarının hayal olacağının altını çizmiş istifa edebileceğinin sinyalini vermişti. Taşkın, "Mevcut kadromuzun yanına nokta takviyeler yapmamız şart. Bu kulübe destek verilmez ve istenilen transferleri de yapamazsak hiç kimse başarı beklemesin" demişti. Ancak iç ve dış transferde yaşanan hayal kırıklığının ardından Bolu kampının dahi iptal edilmesi, bardağı giderek taşırıyor. Şu ana kadar istifayı düşünmeyen Taşkın’ın tüm bunlara rağmen nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu. 

Editör: TE Bilişim