Elazığspor'u 1-0 mağlup ederek ikinci yarıdaki ikinci galibiyetini alan Manisaspor'da Karşıyaka maçının hazırlıkları tam gaz sürüyor. Teknik Direktör Taner Taşkın, gazetecilere yaptığı açıklamada Karşıyaka maçının öneminin büyük olduğunu söyleyerek, bu maçı deplasman olarak görmediklerini söyledi.

"DEPLASMAN OLARAK GÖRMÜYORUZ"

Ligde 12 dış saha maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik, 10 yenilgi alan Manisaspor, deplasmanda oynadığı son 5 müsabakayı kaybetti. İç sahada Adanaspor ve Elazığspor'u üst üste yenerek düşme hattından sıyrılmayı başaran siyah beyazlı takımın teknik direktörü Taner Taşkın, pazartesi akşamı oynayacakları Karşıyaka maçını da deplasman olarak kabul etmediklerini sözlerine ekleyerek, "Bu hafta Ziraat Türkiye Kupası maçı olmadığından müsabakaya dinlenmiş olarak çıkacağız. Deplasmanlara gidip gelmekten sıkıldık ama maç için tesisimizden çıkarak yine evimize döneceğimiz Karşıyaka randevusu, dış saha sayılmaz. Rakibin ateşli bir taraftarı var. Atmosferden etkilenmeden kazanıp tırmanışımızı sürdürmek, dış sahadaki yenilgi serisine son vermek istiyoruz. İyi oyunumuz artık puan tablosuna da yansıyacak" diye konuştu.

“KSK’Yİ YENEREK MANİSASPOR’UN HOCASI…”

Göreve gelir gelmez Karşıyaka maçına çıktığını hatırlatan Taşkın, “Takımla iki gün antrenmana çıktıktan sonra Karşıyaka maçında başında oldum. Her Teknik Direktör göreve başladığı hafta galip gelmek ister. İlk maçımda bunu başaramamıştım. Manisaspor'la Karşıyaka arasında oynanacak olan maçların önemi daha da farklı. Pazartesi akşamı deplasmanda kazanıp bende Manisaspor'un hocası olmak istiyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim