Tarık Almış Spor Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya gelen Taşkın, Hüseyin’le ilgili bir girişimlerinin olduğunu ancak sonuç alamadıklarını kaydetti.

“SICAK BAKTIK AMA…”

Taşkın, yaptığı açıklamada, “Hüseyin’le ilgili bir isteğimiz oldu ancak kulübüyle ilgili bir sıkıntı yaşadık. Kendi hedefinin de süper ligde oynamak olduğunu söyledi. Bütçe olarak da boyumuzu aşacağını düşünüyorum. O bölgede de çok büyük bir sıkıntı olduğuna inanmıyorum. Hüseyin Tok’un ismi bize geldiğinde takımın eski kaptanı tabi ki sıcak baktık. Şuan için transferi yok diyebilirim” dedi.

“TRANSFER KAPANDI DİYEBİLİRİZ”

Devre arasında 10 oyuncu ile yolları ayırıp 8 oyuncuyu bünyeye kattıklarını anlatan Taşkın, “6 transferin dışında denediğimiz iki oyuncu ile ilgili memnuniyetimiz var. Transfer kapandı diyebiliriz ama son dakikaya kadar ne olur bilinmez. Bu bu oyuncu grubuna inanıyorum. Şu anda her mevkide ikişer tane oyuncu bulunuyor. Mevkilerin oyuncularını aldık” diye konuştu.

“İLK 8 HAFTADA 30 PUAN HEDEFLİYORUZ”

Son 8 haftada 13 puan aldıklarını söyleyen Taşkın, ilk 8 haftada 30 puanı bulmaları halinde farklı hesaplar yapabileceklerini belirterek, “Manisaspor ilk devrede istediği kimlikte oynayamadı. Buca maçı Denizli maçı tam benim arzuladığım gibiydi. Bazı maçlarda düşüş yaşadığımız anlar vardı, hamle şansımız yoktu. Tamamen iyi bir şekilde rekabet ortamının oluştuğuna inanıyorum. Rekabetin olmadığı yerde başarı olmaz” şeklinde konuştu.

“GİRESUN’DA ASLANLAR GİBİ OYNAYACAĞIZ”

Manisaspor’un artık hiçbir deplasmana çekinerek çıkmayacağını ifade eden Taşkın, “Giresun’da 10 hafta kaybetmeyen bir takıma karşı oynayacağız. Çocukların hırsı arzusu beni fazlasıyla umutlandırıyor. Manisaspor hiçbir deplasmana çekinerek çıkmayacak. Sahada her şeyini verecek bir oyuncu topluluğu ile birlikteyiz. 10 günden beri çift antrenman yapıyoruz. Giresun maçına daha canlı ve diri çıkacağız. Aslanlar gibi çıkıp oynayacağız. Puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim