ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’u zorlu Buca deplasmanında desteklemeye giden 500 taraftar, maç öncesi ve sonrasında yaşanan olaylarda kötü bir gün geçirdiler. Maç öncesi yaşanan olaylar yetmezmiş gibi statta tam 5 saat boyunca mahsur kalan Tarzanlar, yönetimin ilgisizliğiyle çileden çıktı.

KAYBEDİNCE ORTALIKTAN KAYBOLDULAR

Kazanılan her maç sonrasında sosyal medyada şov yapıp galibiyeti taraftarlara armağan eden Başkan Abdullah Mergen ve ekibi, mağlubiyet sonrasında taraftarları yalnız bırakıp Manisa’nın yolunu tuttu. Zorlu karşılaşma, 15:30 sularında biterken, Tarzanlar stattan ancak 21:15’te çıkabildi. Taraftarların 12 otobüsle maça gittiği ancak otobüslerin maç öncesi yaşanan olaylar nedeniyle hasar gördüğü, bu nedenle tüm otobüslerin Manisa’ya döndüğü öğrenilirken, stada saatler sonra tekrar 5 otobüsün geri döndüğü ve taraftarların sıkış tepiş dönüş yaptığı öne sürüldü.

DESTEĞİN KARŞILIĞI BU MUYDU?

İzmir emniyetinin statta beklettiği taraftarlarla hiçbir yöneticinin bire bir ilgilenmemesi, yaşanan mahsur kalınması sürecinin kısa sürede çözülememesi, Manisaspor’daki yönetim zafiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Taraftarlar sosyal medyada yalnız bırakıldıklarını belirterek yönetime tepki gösterirken, yönetimden şu ana kadar konuyla ilgili bir açıklama yapılmaması da son derece eleştiri konusu oluyor.

Editör: TE Bilişim