1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Manisaspor Başkanı Gökay Budak’ı ziyaret etti.
 
19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi’nde Başkan Gökay Budak ve yönetim kurulu ile bir araya gelen 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, yönetim kurulu üyeleri Oğuz Selçuk, Yiğit Şen, Mehmet Salih Pektaş, Serkan Topçu ve İlker Arlıgil, başkan ve yeni yönetimini tebrik ederek görevlerinde başarılar dilediler.
 
Dernek başkanı Altan Çakıcı her zaman olduğu gibi bu zor dönemde de takımlarının yanında olduklarını belirterek, “Manisaspor taraftarları olarak Başkan Gökay Budak ve yönetim kuruluna, Manisaspor’un en zor döneminde ellerini taşın altında koyarak göreve geldikleri için teşekkür ediyorum. Bizler, taraftarlar olarak kulübümüze her zamankinden daha fazla bir şekilde, ligden düşse de, kalsa da desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Önemli olan Manisaspor’un hayatta kalmasıdır.” dedi. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökay Budak ise Manisaspor taraftarlarının 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği çatısı altında Türkiye’ye örnek olan taraftar topluluklarından birisi olduğunu ifade ederek, “Manisaspor’un en büyük destekçisi taraftarıdır. Derneğimizin üyeleriyle birlikte takımlarına her zamankinden daha fazla destek vereceğine inanıyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim