ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisasporlu taraftarlar, zorlu Kula Ülküspor randevusunda 1975 Maltaspor’a destek verdi. Maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar susmadan takıma destek veren Tarzanlar, uzatmalarda gelen golle büyük üzüntü yaşarken, yaptıkları tribün şovuyla dikkat çektiler. Sahanın tel örgülerine “Uzaklarda Arama, Şampiyonluk Ruhunda”, “Tarzanlar Fan Club” Europa Malta, Maltalı Tarzanlar” pankartlarının asıldığı gözlenirken, verilen tam destek ise galibiyete yetmedi. Tarzanlar, grubun kritik maçı olan ve 2-0 kazanılan Karaağaçlı Teknikspor maçında da takıma destek vermişti. Öte yandan maçı bine yakın futbolsever izlerken, Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan da 120 dakika süren maçı izleyenler arasındaydı.
HAKEM TRİOSU 20 DAKİKA MAHSUR KALDI
Uzatmalara giden ve 2-1 biten maçın ardından Maltaspor yönetimi, futbolcuları ve taraftarları, son düdüğün ardından maçın hakem triosuna tepki gösterdi. Hakemler, yaklaşık 20 dakikada sahada mahsur kaldıktan sonra soyunma odasının yolunu tutabildi. Kula Ülküspor, 27 Mart Pazar günü saat 15:30’da Turgutlu Belediyespor ile final oynayacak. Maçı kazanan takım, Süper Amatör Lig vizesi almış olacak.
 
1975 MALTASPOR:1
KULA ÜLKÜSPOR:2
SAHA: Ertuğrul Dilek
HAKEMLER: Süleyman Akçit, Fatih Dikbez, Kadir Günal
1975 MALTASPOR: Özgün, Ömer, (dk. 62 Tuğhan), Gökay, Muhammet, Cemil, Yasin (dk. 106 Sercan), Furkan, Tolga, Burhan (dk. 56 Zafer), Ahmet, Emrah
KULA ÜLKÜSPOR: Velit, Sinan, Fatih, Ercan, Ahmet, Mustafa, Halit, (dk. 94 İbrahim), Akif (dk. 46 Lütfü), Samet, Soner, Kazım (dk. 119 Coşkun)
GOLLER: dk. 20 Cemil (Maltaspor), dk. 35 Ahmet pen., dk. 103 Kazım (Kula Ülkü)
KIRMIZI KART: dk. 88 Cihan yedek kulübesinde. (Maltaspor)
 

 
Editör: TE Bilişim