Denendiği ilk günden bu yana izleyenleri kendine hayran bırakan Kudret Kanoğlu için Tahir Karapınar’ın olumlu rapor verdiği kaydedildi. 21 yaşındaki Kanoğlu, kampa davet edilen isim oldu

Manisaspor, gurbetçilerden birkaç yeteneği kadroya katmaya hazırlanırken ilk ismin Kudret Kanoğlu olduğu öğrenildi. 17-21 yaş arası genç ve gelecek vaat eden 11 gurbetçi oyuncuyu, geçtiğimiz gün Tarık Almış Spor Tesisleri’nde denemeye alan Tarzan’ın denenen isimler arasında Oberhausen'den Kudret Kanoğlu’yla anlaşma sağladığı kaydedildi. İleri ucun her bölgesinde oynayabilen Kanoğlu için Teknik Patron Karapınar olumlu rapor verdi.

KARAPINAR: “KUDRET GELİŞİM KAT EDER”

Manisaspor Teknik Direktörü Tahir Karapınar, gurbetçi oyuncular arasında Kudret Kanoğlu’nu kampa davet ettiklerini belirterek, “Kudret’in gelişim kat edebileceğini düşünüyorum. Sol ayağını da kullanabiliyor. Aralarında yetenekli oyuncular var. Tespit ettiğimiz birkaç isim daha var ve onları da takımlarında takip edeceğiz” dedi.

BİZİM GİBİSİ YOKTUR”

Kadronun tamamen dağıldığını ve sıfırdan bir takım yapmanın zorlukları içerisinde olduklarına dikkat çeken Karapınar, “Bu ligde bizim gibisi yoktur. Önümüzdeki 5 yılın takımını kuracağız. Bunun için de ince eleyip sık dokuyoruz. Cumartesi günü yeni sezon hazırlıklarımıza başlayacağız. Yeni transferlerimizle sezona en iyi şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim