Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi ile birlikte Asbaşkan Mustafa Pekçetin’de takımımızı yalnız bırakmadı. Karşılaşmanın 11. Dakikasına Timur’un golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 41. Dakikada Onur ile skoru 2-0 yaptı. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla geçildi. İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha iyi bir performans sergileyen Manisaspor, yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. Maçta skoru belirleyen gol 88. Dakikada Mert’ten geldi ve bu golle karşılaşma ev sahibi ekibin 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
 
 
 
Maçtan dakikalar;
 
Karşılaşmanın 11. Dakikasında İsmail sol kanattan topu ceza sahasına gönderdi. Arka direkte Mert kafayla topu Timur’un önüne indirdi ve Timur topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
 
Maçın 41. Dakikasında Ceza sahası dışında topla buluşan Onur, sert ve düzgün bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi.
 
Karşılaşmanın 55. Dakikasında Onur’un ceza sahası dışından sert şutunda defansa çarpan top yükseklik kazandı, kaleci Zafer son anda topu kornere çeldi.
 
Maçın 66. Dakikasında Manisaspor kaleyi sol çaprazdan gören noktadan serbest atış kazandı. Timur’un kullandığı serbest atışta direğe çarpan top auta gitti.
 
Mücadelenin 68. Dakikasında Manisaspor gole bir kez daha yaklaştı. Atilla’nın sol kanattan ceza sahasına gönderdiği top Sancaktepe defansına çarparak kaleye yöneldi. Kaleci son anda topu kornere gönderdi.
 
Manisaspor 84. Dakikada ilkinde olduğu gibi yine aynı noktadan serbest atış kazandı. Timur’un kullandığı serbest atışta kaleci gole izin vermedi.
 
Sancaktepe Belediyespor’da Mert sağ çaprazdan ceza sahasına girer girmez etkili bir şut çıkardı ve topu ağlara göndererek durumu 3-0 yaptı.
 
 
Stat:  Sancaktepe 15 Temmuz Stadı
 
Hakemler: Demokrat Özgür Güneş, Birtan Yavuz, Ertan Demirci
 
Sancaktepe Belediyespor: Emre, Rahmi Muhammet (Dk. 72 Cumhur), Onur, Alaattin, Timur (Dk. 86 Oğuzhan Kaylesiz), İrfan, Recep Burak, Mert, Muharrem, Bilal, İsmail (Dk. 61 Oğuzhan Acar)
 
Manisaspor: Zafer, İlkay, Ömer (Dk. 83 Ulaş Doğuş), Timur, Akın (Dk. 79 Enes), Okan, Kemal, Anıl (Dk. 42 Atakan), Furkan, Atilla, Bayram
 
 
Sarı Kartlar: Cumhur (Sancaktepe Bld.), Furkan, Kemal (Manisaspor)
 
Goller: Dk. 11 Timur, Dk. 41 Onur, Dk. 88 Mert (Sancaktepe Bld.)

Editör: TE Bilişim