Düşme hattındaki rakibi Adanaspor’u konuk eden Manisaspor, yağışlı havanın da etkisiyle ağırlaşan zeminde Perovic'in penaltıdan attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sezon şimdiye kadar ligde en fazla gol atan isim olan Perovic, 15. golüne ulaştı. Ligde Sırp golcüyü 11 golle Balıkesirspor'dan Muhammet Reis ve aynı takımdan 10 gol kaydeden Karikari izliyor.

Bu sezon 13 lig maçında gol atan Perovic'in gol bulduğu karşılaşmaların 11'inde sahadan puanla ayrılan Manisaspor, sadece 2 karşılaşmada mağlup oldu. Perovic'in gol attığı 13 karşılaşmada 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Ege temsilcisi, sadece Ankaraspor ve Karşıyaka'ya yenilirken, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Adana Demirspor'la berabere kaldı. Ege temsilcisi Perovic'in gol attığı son 6 karşılaşmayı da kazandı.

KENAN YUVASINA DÖNDÜ
Manisaspor'da profesyonel olduktan sonra çeşitli takımlarda forma giydikten sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen 32 yaşındaki Kenan Aslanoğlu, Ege temsilcisiyle ilk maçına çıktı. Kenan Aslanoğlu Manisaspor'la son maçını 31 Ağustos 2005'te Turgutluspor'a karşı Türkiye Kupası'nda oynamıştı. Puanını 40'a yükselten Manisaspor, lider Ankaraspor'la aradaki farkı 4'e indirirken, bugün Tekden Denizlispor'a konuk olacak Balıkesirspor'un 1 puan önünde 3. sırada bulunuyor. Manisaspor'da sarı kart gören Nikola Mikic, cezalı duruma düştüğü için gelecek hafta deplasmandaki Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyecek.

Editör: TE Bilişim