HABER:MUSTAFA TATLI

TFF 1. Lig’in 15. Haftasının ilk perdesi, cuma akşamı oynanacak Manisaspor-Balıkesirspor maçıyla açılıyor. Son haftalarda aldığı istikrarlı sonuçlarla biraz olsun moral bulan Tarzan, Play-Off iddiası bulunan rakibini yenerek alt sıralardan kurtulma adına önemli adım atmak istiyor.

ÜMİT YASİN DIŞINDA EKSİK YOK

Manisaspor’da kart cezalısı Ümit Yasin Arslan maçta forma giyemeyecek. Takımda sakatlıkları bulunan kaleci İsmail Şahmalı ve Sercan Türkeri’nin yanı sıra rahatsızlıkları bulunan Hakan Turan ve Berk Neziroğulları’nın durumları daha sonra belli olacak. Öte yandan, Erman Bulucu, Hakan Turan, Savaş Yılmaz, Ozan Sol ve Emre Öztürk sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için bu maçı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını kaydetti.

BALKES’LE 31’NCİ RANDEVU

Manisaspor ile Balıkesirspor, 31. kez kozlarını paylaşmış olacak. Daha önce oynanan 30 karşılaşmada Manisaspor’un 12 galibiyeti bulunurken, Balıkesirspor’un ise 14 galibiyeti bulunuyor. 4 maç ise beraberlikle noktalandı. Manisaspor’un evinde oynadığı maçlarda ise Siyah-Beyazlılar’ın büyük üstünlüğü bulunuyor. 16 maçta Tarzan’ın Balkes’e galibiyetlerde 9-5 üstünlüğü bulunurken, 2 maç ise eşitlikle bitti. İki takım, Kızılcahamam kampında karşı karşıya gelmiş, Manisaspor, 5. dakikada Mertan Caner Öztürk’ün golüyle sahadan 1-0 galip ayrılmıştı. 

HAKAN CEYLAN YÖNETECEK

Ligde oynadığı son 5 maçta yenilmeyen Manisaspor, bu müsabakalarda 2 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Siyah-Beyazlılar, ligde 11 puan ve averajla 16.,Balıkesirspor ise 20 puanla 6. sırada yer alıyor. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak zorlu mücadeleyi, İzmir bölgesi hakemi Hakan Ceylan yönetecek. Ceylan’ın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Hüsnü Emre Çelimli yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mert Güzenge. Maçın biletleri 3-6-10-15 TL arasında değişiyor.
 
Editör: TE Bilişim