Bu önemli maç öncesinde zirvenin 4 puan gerisinde olan Tarzan, ligin tavşan atleti konumundaki Trabzon’da puan kaybı yaşamak istemiyor.

KARADENİZ’DE BU KEZ YÜZÜMÜZ GÜLSÜN
Siyah-Beyazlılar, bu sezon ilk Karadeniz seferinde Orduspor’a 2-0 mağlup olmuştu. Bu defa yine bir Karadeniz deplasmanındayız. Bu kez rakip Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon. Cumartesi saat 13.55’te Trabzon’a uçacak olan Manisaspor, Novotel’de kampa girecek ve 17.30’da Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yapacağı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Kart cezalısı Ümit Yasin dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

EN KRİTİK DEPLASMANLARDAN BİRİ
Zirvede iddialı takımların bulunduğu ligde en kritik deplasmanına çıkacak olan Manisaspor, statü gereği bir üst lige çıkması mümkün olmayan rakibe karşı kazanmak zorunda. Akçaabat Fatih Stadı’nda zemin bozuk. Ancak Tarzan, bu dezavantajı avantaja dönüştürmek için yakaladığı pozisyonlarda çok ama çok dikkatli olmalı. Teknik Direktör Kemal Özdeş’in de kadro tercihi maça büyük etki edecek. Pazar günü saat 13.30’da oynanacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Mehmet Kapluhan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Emre Kosif. 

16. HAFTA PROGRAMI

7 Aralık Cumartesi

14.00 Ankaraspor - Adanaspor (Yenikent Asaş)

19.00 Samsunspor - Orduspor (Samsun 19 Mayıs)

8 Aralık Pazar

13.30 Balıkesirspor - Karşıyaka (Balıkesir Atatürk)

13.30 1461 Trabzon - Manisaspor (Akçaabat Fatih)

16.30 Denizlispor - Fethiyespor (Denizli Atatürk)

19.00 Adana Demirspor –T. Linyitspor (Adana 5 Ocak)

19.00 Boluspor - İstanbul BBSK (Bolu Atatürk)

9 Aralık Pazartesi

20.00 Gaziantep BBSK - Kahramanmaraş (Kamil Ocak)

20.00 Bucaspor - Mersin İdmanyurdu (Yeni Buca)

 

Editör: TE Bilişim