ERKAN’IN MENAJERİ EL YAKTI

Akhisar Belediyespor’un kanat oyuncusu Erkan Taşkıran’ı transfer etmek için girişimlerini sıklaştıran Manisaspor’a oyuncunun menajerinden kötü haber geldi. Bu oyuncunun kulübü Akhisar ile anlaşma sağlayan Başkan Mergen’in menajerin yüksek fiyat çekmesi nedeniyle geri adım attığı kaydedildi.

ERKAN MANİSASPOR’DA OYNAMAK İSTİYOR”

Başkan Mergen, Akhisar Belediyespor’un Erkan için kendilerine çok olumlu yaklaştığını ifade ederek, “Her türlü kolaylığı sağladılar ancak oyuncunun menajeri yüksek fiyat istiyor. O paralara transferi yapamayacağımızı söyledik. Panik havasında asla hareket etmiyoruz. Herkesin alternatifi var. Menajerler yüksek fiyat çekiyorlar. Erkan’ın özel bir durumu var. Manisaspor’da oynamak istiyor ve bu bölgede kalmak istiyor. Bu gelmesinde rol oynayabilir ama bizim de kulübümüzün menfaatini düşünmemiz gerekiyor. Kulübü zarara uğratmak istemiyoruz. Erkan transferi bu hafta netleşir” dedi.

PREMİER LİG’DE OYNAMIŞ BİR OYUNCU İLE…”

Abdullah Mergen, Premier Lig’de oynamış bir yabancı oyuncu ile önümüzdeki hafta temaslara başlayacaklarını da kaydederek, “Mikic tavsiye etti. Bu hafta onunla da ilgileneceğiz. Gürcü bir kaleciyle görüşüyoruz. Yerli alternatiflerimiz var ama çok pahalı” diye konuştu. Mergen, Slovak forvet Peter Grajciar’ın kampa katıldığını, Burkina Fasolu Quattara’nın ise çarşamba günü kampa katılacağını sözlerine ekledi.

 

Editör: TE Bilişim