Somaspor’u 2-1 yenerek finalde Aydın ekibi Çine Madran’ın rakibi olan Manisa Belediyespor, bu maçı da kazanıp 3. Lig vizesini almaya ant içti. Şapçı’nın öğrencileri, tarihi final için Manisalılardan destek istedi.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk için zorlu bir maratondan geçen ve engelleri bir bir aşan Manisa Belediyespor, artık son 90 dakika için geri sayıma geçti. Turgutlu’da karşılaştığı Somaspor’u son dakika golüyle geçerek Aydın Çine Madran ile final oynama hakkını elde eden Yeşil-Beyazlılar, tarihe adını altın harflerle yazdırmaya yeminli.

ŞU STRESİ ATIN ARTIK

Bozüyük Vitra ve Somaspor maçlarında üzerindeki stresi atamadığı gözlenen ve tutuk bir oyun sergileyen Belediyespor’da teknik heyet ve yönetim, oyunculara özel terapi yapıyor. Teknik Patron Hakan Şapçı, oyuncularına “stresten uzak durun” uyarısı yaptı. Soma zaferiyle büyük moral bulan Yeşil-Beyazlı oyuncuların morali ise üst seviyede. Tüm ekip, Manisalıları tarihi finale davet etti. Soma maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Belediyespor’un en önemli kozlarından biri olan Cüneyt’in finalde oynamasının çok zor olduğu belirtildi. Öte yandan Çine Madran finalinin rakibin stat konusunda son anda geri adım atması nedeniyle cumartesi saat 16.00’da İzmir Atatürk Stadyumu’nda oynanması kesinleşti.

Editör: TE Bilişim