Yeni yönetimin Bayern Münih maçı öncesinde resmi sosyal medya hesabından Beşiktaş’a başarılar dilemesi, 9-0’ın acısını hâlâ yaşayan Manisasporlu taraftarları şok etti.
 

“Ne çabuk unuttunuz 9-0’ı!”
 

Grandmedical Manisaspor’un resmi sosyal medya hesapları, önceki akşam, Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Bayern Münih ile Beşiktaş arasındaki maça ilişkin yaptığı paylaşımla Manisasporlu taraftarların tepkisine neden oldu. “Ülkemizin UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcisi Beşiktaş’a Bayern Münih maçında başarılar dileriz” yönündeki paylaşım sonrası taraftarlar, “Ne çabuk unuttunuz 9-0’ı” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Sayfaya mesajlar gönderen taraftarlar, paylaşımın silinmesini istese de Manisaspor yönetimi bu çağrılara kulak asmadı.
İŞTE YORUMLARDAN BAZILARI:
Kaya Türksoyuer: Ya ne başarı dilemesinden bahsediyorsunuz? Bunlar değil miydi, ZTK maçında ligdeki durumu, mali durumu ortada olan takımımıza 9 atan, takımın gururuyla oynayan, kaleci Emrullah'ı ağlatan, futboldan soğutan. Unutmayın yapılanları.
Öner Karadağ: Saçma sapan paylaşımlar yapmayın bu nedir ya? Bu sayfanın yönetimi kime verildiyse daha profesyonel olarak yapması ve gerçek Manisasporlu olması gerek. Bu paylaşımı yapmaları başlamadan değer kaybettiriyor gerçek Manisasporluların gözünde! Bu sayfada sadece MANİSASPOR!
Fatih Kurtulan: Ne çabuk unutuldu acımadan 9 tane attıkları. Tüm TÜRKİYE’ye rezil olduk!
Olcan Arırt: Yakışmadı Manisaspor.
Emre Yeşilova: Yazıklar olsun. Adamlar dalga geçer gibi 9 attılar bize. Bu paylaşım iyi olmadı.
Baran Apak: Ne kadar ülkemizi temsil ederse etsin, bize utanmadan 9 tane atan Beşiktaş’a mı tebrik yazısı paylaşıyorsunuz, derhal silinmeli.
Suat Akar:  Bizi 9-0 yendiklerinde karşılarında bir Türk takımı değil de sanki Avrupa’nın en büyük takımıymış gibi attıkları her gole seviniyorlardı, şimdi bir Manisalı olarak diyorum ki herkes her şeyi unutur ama tarih bazı şeyleri unutmaz.



 

Editör: TE Bilişim