Pekçetin, yaptığı yazılı açıklamada, Karşıyaka maçında çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından ceza aldıklarını ve pazar günü oynayacakları Kahramanmaraşspor maçı öncesinde ceza sınırında olduklarını söyledi. 

Kahramanmaraşspor karşısında çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ceza almaları halinde Manisa'da oynayacakları bir sonraki maçı sadece kadın ve çocukların takip edebileceğini kaydeden Pekçetin, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle bu sezon toplamda 91 bin lira para cezası aldık. Bu rakamlar ekonomik anlamda da kulübümüzü zora sokmaktadır. Çirkin ve kötü tezahüratın kredisi artık bitmiştir. Takımımıza destek verdiğimiz süre zarfında çirkin ve kötü tezahürattan uzak duralım. Yanımıza bulunanların da küfür etmesini engelleyelim. Statlarda topluluk halinde söz veya hareketlerle ya da benzeri araçlarla aşağılayıcı, tahrik veya taciz edici nitelikte tezahüratta bulunulması, devamlılık kıstası uygulanmaksızın yasak hale gelmiştir. Taraftarımızın desteğine en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde takımımızı yalnız bırakmayalım."

Editör: TE Bilişim