AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, hizmetlerine ibadet aşkıyla devam edeceklerini belirtti. Tanrıverdi, seçim çalışmaları için gittiği Demirci ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
İlçenin pazarı olması nedeniyle pazaryerinde esnafı dolaşan Tanrıverdi, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Her hizmetin insan için yapılan bir ibadet olduğuna dikkat çeken Tanrıverdi," Ama insan için değil de rant için belediyecilik ve siyaset yaparsanız, bu hem şehrimize hem de hemşerilerimize ihanettir. O açıdan biz siyaseti de yerel yönetim hizmetlerini de insan için yapacağız. İbadet aşkı gibi. 12 yıllık milletvekilliği dönemimde sizlere ihanet etmedim. Hep siz Demircililerle birlikte olduk. İnşallah bundan sonra da hep beraber olacağız. Biz birlikte varız ve birlikte yaparız" dedi.
Demirci pazarının haftanın bir günü değil her gün açık olmasını talep eden vatandaşlara AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi konuyu sözü verdi. Tanrıverdi'nin pazaryeri ziyaretine, Demirci Belediye Başkan Adayı Selami Selçuk, AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mustafa Bakır ve partililer eşlik etti.

Editör: TE Bilişim