Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, tesislerde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Genç teknik adam, Urfa, Ordu ve Gaziantep BBSK maçlarından en kötü 7 puan toplamaları halinde hedefe ulaşmalarının kolaylaşacağını söyledi.

“KALAN 7 MAÇA RAHAT GİRMELİYİZ”

3 maçta en kötü 7 puan beklediklerini kaydeden Taşkın, “Son 7 haftaya 30 puanla girersek kalan 7 haftada birer puan dahi alsak 37 puanla ligde kalırız. Matematik bu kadar basit. Şu anda 6-7 takımın Manisaspor’dan daha kötü bir takım olduğuna inanıyorum. Her şeyi zamana bırakıyoruz” dedi.

“İYİLER FİLMİN SONUNDA KAZANIR”

Galibiyetlerin coşkusunu da mağlubiyetlerin üzüntüsünü de bir an önce unutmaları gerektiğinin altını çizen Taşkın, “İçerde coşkulu ve iyi bir futbol oynuyoruz. Bu hafta her şeyin normale döneceğine inanıyorum. Urfa maçı zor geçecek belki ama bizim şiddetle puan veya puanlara ihtiyacımız var. Oyuncularımız geçen hafta kötü oynadıklarının farkında. Bu maçta en azından oyun ve mücadele olarak gerekeni yapacaklarının sözünü verdiler. Çok iyi mücadele eden ve maçı kazanmak isteyen bir Manisaspor’u Allah’ın izniyle izlettireceğiz. Her şeyimizle Urfa maçına odaklandık. Urfa takımı Play-Off’a oynayan bir takım. İyi bir takım ama bu ligde sadece iyi bir takım olman yetmiyor. Çok iyi mücadele etmen gerekiyor. Bu girdaptan bir an önce kurtulacağız. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Bu takım ligde kalacak. Ben bunun sözünü veriyorum. 10 hafta sıkıntılı mı geçecek evet geçecek ama sonunda iyiler kazanır diye bir laf var. Filmlere bakın, hep kötüler başta başrol oynarlar. Sonda iyiler kazanır. Ben bu çocukların iyi olduğuna canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

“10 MAÇTA DA DESTEK BEKLİYORUZ”

Taşkın taraftarlara sağduyu çağrısında bulunarak, “Taraftarlarımız tabi ki kazanmayı isteyen, koşan, basan bir takım görmek istiyorlar. Yapmış oldukları protestoda haklıydılar. Ancak gelip tesisi basmaları abartılı oldu. Her şerde bir hayır vardır. Geri dönüşü mutlaka iyi olacaktır. Her mağlubiyette tesis basılacak diye bir şey yok. Bundan sonra 10 maçta sadece bizi desteklemelerini istiyorum. Şuanda kötü günümüzdeyiz. Genç bir takım olduğumuz için çok stresli maçlara çıkacağız. Biz taraftarımızı seviyoruz. Bizlere inansınlar. Bütün kırgınlığı bir kenara bıraksınlar. 10 haftaya odaklansınlar. Her puanın önemi var” dedi.

Editör: TE Bilişim