ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’a en büyük zararı veren teknik adamlardan biri olan Teknik Direktör Taner Taşkın, klasik demeçleriyle Siyah-Beyazlı camiayı avutmaya devam ediyor. Dilinde hep aynı masal… “Buraya gelen hocalar kaymak yedi, ben sıkıntılarla uğraşıyorum” masalı… Yine fakir fukara edebiyatı… 10-12 puanlık farktan şampiyonluğu tehlikeye atmış hâlâ konuşuyor… “Bu takım 4 puan farkla liderse Taner Taşkın ve ekibinin bunda ciddi katkısı var. Bu konuda mütevazı olmayacağım” diyerek kendine methiyeler düzüyor.

EN DEĞERLİ TAKIM ZATEN OLMASI GEREKEN YERDE

Madalyonun diğer yüzüne bakmak lazım. Taner Taşkın, sıkıntıdan bahsediyor ama Transfermarkt verileri aynı şeyi söylemiyor. Her teknik direktöre verilmeyen imkanlar ona verildi. Bir teknik direktörün hayali, ligin en değerli takımının önüne serilmesidir. Taşkın da Mergen’den ne istediyse aldı. Burada Mergen’in hakkını teslim edelim. Hocası ne istediyse öyle ya da böyle yaptı. En iyi takımı kurdu. Hem de körpe yeteneklerimizin Altınordu’ya verilmesine bile göz yumarcasına! Transfermarkt verilerine göre Manisaspor, bu sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta en pahalı kadroya sahip bir takım. Oysa 4,55 milyon euro değerle takım kuran Taner Taşkın, Manisaspor camiasına masal anlatmaya devam ediyor.

GENÇ VE MALİYETSİZ TAKIMLA BUNLARI KONUŞSA ANLAYACAĞIZ!

Geçen sezon tıpkı bu zamanlarda Manisalılık edebiyatı yaparak “Bu bayrak düşmeyecek!” diyen Taner hoca, taraftarlara verdiği sözleri tutmadı.  Bunu dün gibi hatırlıyoruz. Asıl bomba, Allah korusun bu takım PTT’ye çıkarılmadığında olacak. Bu pahalı takımın oyuncuları, parasını bir gün öyle ya da böyle almış olacak. Manisaspor borçlandıkça borçlanacak. Burada sorgulanması gereken bu en değerli takımın 10-12 puanlık farktan neden buralara geldiği… Göz göre göre yapılan taktiksel hatalar olmasaydı, Manisaspor belki de hafta sonunda Ankaragücü maçında şampiyonluğunu ilan etmeye çıkacaktı. Matematiksel olarak işi tamamen bitirmeye çıkacaktı… Ama takımın hocası, icraat üretmek yerine birilerine fatura kesmeye ve bilindik masallar anlatmaya devam ediyor. Tıpkı geçen sezon yaptığı gibi… Şu asla unutulmasın; “Taner hoca altyapı takviyeli ucuz kadro kalitesi ile takımı 4 puan farkla lider yapmadı. Milyonluk borçla oluşan bu kadro ile bu puanları topladı. Bu yüzden Manisaspor’u sezon sonunda ya şampiyon yapacak ya şampiyon yapacak, ya da şampiyon yapacak!”

 
Editör: TE Bilişim