Akhisar Belediyespor, 2014-2015 sezonunun devre arasında Çaykur Rizespor’dan transfer ettiği ve geçtiğimiz günlerde de yollarını ayırdığı 35 yaşındaki Lomana Tresor Lualua, takım arkadaşlarına veda etti.

Akhisar Belediyespor yönetimi ile son kez masaya oturup bonservisini alan Lualuau, Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde idman öncesi tüm oyunculara veda etti.Akhisar’da oynamaktan, takım arkadaşlarını tanımaktan memnun olduğunu ve Akhisar’ın formasını giymekten çok büyük keyif aldığını dile getiren Lualua, Süper Lig’de yeşil-siyahlılar ile 24 müsabakaya çıktı ve 1 gol, 3 asist yaptı.

Lualua Süper Lig kariyerinde Karabükspor, Çaykur Rizespor ve Akhisar Belediyespor formalarını giyerek toplamda 85 karşılaşmada 18 gol kaydetti. Bonservisini elinde bulunduran oyuncu şu anda resmi olarak herhangi bir kulüple anlaşma sağlayamadı.Öte yandan Akhisar Belediyespor’un yine devre arası yollarını ayırdığı ve kendisine kulüp bulması istenen Orhan Taşdelen bugün tekrar yeşil-siyahlılar ile idmanlara çıkmaya başladı.

Editör: TE Bilişim