ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Süper Amatör Lig A Grubu’nda topladığı 20 puanla ligin ilk yarısını Donatımspor ve Sanayispor’un 1 puan gerisinde üçüncü sırada bitiren Saruhanlı Belediyespor, tahkim kurulunun sezon başında aleyhlerine verdiği karara isyan ediyor. İlk haftada 4-1 kaybedilen Sanayispor maçında rakip takımın cezalı oyuncuyu esame listesine yazmasına itiraz eden Yeşil-Beyazlılar, tahkim kuruluna kadar gitmesine rağmen olumlu sonuç çıkaramamıştı.

“HÜKMEN GALİBİYET KARARI OLSAYDI, LİDERDİK”

Antrenör Mutlu Çamlıyer, tahkimin verdiği kararı komik bularak önemli bir üç puandan olduklarını ve bu yüzden devre sonunda da liderliği kaybettiklerinin altını çizdi. “Yaptığımız itiraz neticesinde tahkim kurulu adaletli bir karar vermiş olsaydı, biz ilk devreyi lider bitirmiştik” diyen Çamlıyer, “Manisa’daki tüm futbol camiası ve kamuoyu, bu itirazımızdaki haklılığımızı bildiği halde verilen komik karar, bizi liderlikten etti. Şu anda Donatımspor’un 2 puan önünde yer alıyor olacaktık” dedi.

“RAKİPLERİMİZDEN DEPLASMANDA PUAN ALMAK AVANTAJ”

Play-Off yarışındaki rakipler ile deplasmanda oynayıp puanlarla dönmelerinin kendileri için büyük avantaj olduğunu söyleyen Çamlıyer, “İkinci yarı bir fikstür avantajımız olacak ama oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor. Donatımspor, Sanayispor ve Yunusemre bize gelecek. Ev sahibi avantajımızı kullanırsak ve üç rakibimizden iyi sonuçlar çıkarırsak Play-Off’un hatta Bölgesel Amatör Lig’in en büyük adayı biziz. Devre arası iki transfer yapacağız” diye konuştu.

 “DONATIMSPOR İLE FUTBOL OYNAMAYI İSTEYEN EKİBİZ”

Öncelikli hedeflerinin bütün Manisa’nın örnek alabileceği bir takım olmak olduğunun altını çizen Çamlıyer, “Bazı çevreler, yarışta en zayıf halka olarak görüyorlarsa buna en iyi cevabı sahada vereceğiz. Saygı ve sevgi çerçevesinde sadece futbol oynayıp hiçbir müsabakada arıza çıkarmadığımız için biz her zaman pastanın uçlarında oluyoruz. Bizi pastanın en güzel yerlerinde değil de diplerinde görüyorlar. Biz yine efendiliğimizle çalışmalarımızla ikinci yarıda yarışı sonuna kadar kovalayacağız. Bizi ligdeki konumumuzla değil tüm çalışmalarımızla takdir etmelerini bekliyoruz. Kazanmaktan çok futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmak isteyen bir takımız. Açıkçası bu grupta Donatımspor ile beraber iyi futbol oynamak isteyen iki takımdan biriyiz!..” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim