Sıfırdan bir takım yaptığı doğru… Çok zor şartlar altında bu takıma geldiği doğru. Tam takım idman yaptıramadığı doğru. Ancak her şeyi bilerek geldi… Yaptırdığı transferler, bu ligin kalitesinin çok altında kaldı. Eldeki malzemeyle ne bir taktik anlayışı var ne de takıma hakimiyeti. Fark yemeyi geçtik, üç pası bile bir araya getiremiyoruz… Bir hoca bir takım üzerinde bu kadar mı pasif kalır? Maalesef iki haftadır bunu görüyoruz

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da tablo çok kötü ve karanlık… Albimo Alanyaspor maçının ardından Boluspor’dan fark yiyen Siyah-Beyazlılar, futbol otoriteleri tarafından şimdiden düşmenin en büyük adayı olarak gösterildi. Sosyal medyada taraflı-tarafsız yapılan yorumlarda Manisaspor’un işinin çok zor olduğuna dikkat çekilirken, ligin en kötü takımı olduğuna vurgu yapıldı.

KARTEPE’DE ‘RAKİPLERİN ALAY EDECEĞİ BİR TAKIM’ YARATMIŞLAR

Alanyaspor maçından sonra Boluspor maçı da gösterdi ki Manisaspor, sezon başı hazırlık kampından bir kazanım elde edememiş. Az hazırlık maçı yaparak, top yapamama soruna çare bulamayan Teknik Direktör Tahir Karapınar, bunun bedelini ligin ilk iki haftasında ödemiş oldu. Geçtiğimiz sezonlarda rakiplerine top yüzü göstermeyen Tarzan’ın, bu sezon ise ne oymaya çalıştığı ise tam bir muamma. Takımın pas yapamamasının ve rakibe mahkum oynatılmasının nedenlerinden biri, eksiklerin çok oluşu olabilir ama bu takımın da bir teknik heyeti var. Teknik Direktör Tahir Karapınar, elindeki mevcut kadronun daha iyi işler yapabilmesi adına dahi, bir şeyler ortaya koyamadı. Ne bir taktik anlayışı var ne de takıma hakimiyeti. Bizleri üzen şu; Her takım fark yiyebilir, acı yenilgiler alabilir; ancak bir takım, üç pası dahi bir araya getiremiyorsa, rakibe mahkum oynatılıyorsa, rakip kaleye bir tek organize atak yapamıyorsa, burada teknik anlamda da ciddi sıkıntılar var demektir.

Editör: TE Bilişim