Manisaspor’da kötü gidişin faturası Teknik Direktör Tahir Karapınar’a kesildi. Başkan Abdullah Mergen, “Tahir hocamızla yolları ayırdık. Yeni teknik direktörümüz hafta içinde belli olacak” diye konuştu

Elazığspor’a deplasmanda 2-0 yenilerek son sıraya demir atan Manisaspor’da teknik direktör Tahir Karapınar ile yolların ayrıldığı açıklandı. Elazığspor maçı sonrasında dün Manisa 19 Mayıs Stadyumu Yönetim Merkezi’nde Karapınar ile bir araya gelen Başkan Mergen, konuyla ilgili akşam saatlerinde bir açıklama yaptı.

“BU KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK GEREKİRDİ”

Elazığspor maçında gelecek adına bir ışık verilmediğini gözlemlediklerini ifade eden Başkan Mergen, “Takımın performansı ortada. Kazanma azmini sahada göremiyoruz. Yönetim olarak teknik heyette bir kan değişikliğine gidilmesini uygun gördük. Hocamızla karşılıklı konuşarak yollarımızı ayırdık. Bu kötü gidişe artık dur demek gerekirdi” dedi.

“YENİ HOCAMIZ NETLEŞMEDİ”

Teknik heyetteki kan değişikliğinin takıma olumlu yansıyacağına inandıklarını söyleyen Başkan Mergen, “Yeni hocamız henüz netleşmedi. Birçok aday var. Hafta içinde yeni hocamız belli olur” diye konuştu.

TANER TAŞKIN EN GÜÇLÜ ADAY

Menemen Belediyespor’u 2. Lig’e çıkaran Teknik Direktör Taner Taşkın’ın Manisaspor’un başına geçmesi gündemde. Yönetimin Taşkın’la bir ön görüşme yaptığı kaydedildi. Ayrıca takımı geçen sezon çalıştıran Kemal Özdeş’in de adı kulislerde dolaşıyor. MUSTAFA TATLI

Editör: TE Bilişim