Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Buna göre Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak. Maçın geliri Soma’ya gidecek.

"SÜPER KUPA FİNALİ MANİSA'DA"

Demirören, "Yaraların sarılması bazı kararlar aldık. Süper Kupa finali 15-16 Ağustos'ta Manisa'da oynanacak ve geliri de şehit düşen işçilerimizin ailelerine bağışlanacak. Ayrıca 5 milyon TL'lik bir bağış yapacağız. Fatih Terim önderliğinde Manisa'ya gideceğiz. Milli futbolcularımız da Terim önderliğinde pazar-pazartesi günü bir kampanya başlatacak. MHK hakemleri de tazminatlarını Soma'ya bağışlayacak" dedi.

"TÜRKİYE KUPASI FİNALİ BURSA'DA"

Demirören ayrıca "2014-2015 sezonu 29-31 Ağustos'ta başlayacak, 2014-2015 Türkiye Kupası finali Bursa'da oynanacak" diye konuştu.

"YABANCI KARARI 5+3 OLACAK"

Yabancı kararını da açıklayan Demirören, "Federasyon yönetim kurulumuz aldığı yabancı kararının arkasında ancak gördük ki tribünde olacak oyuncuların maliyetleri kulübe eksi olarak dönüyor. Bunun için yabancı kararını 5+3 olarak revize ettik" dedi.

35 KİŞİLİK MİLLİ TAKIM KADROSU İLE SOMA'YA!

Demirören son olarak "Pazartesi günü 35 kişilik bir milli takım kadrosu ile Soma'ya gideceğiz ve orada bazı incelemelerde bulunacağız. Elimizden gelen tüm desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim