Türkiye Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin 19’uncu haftasında Yeşilyurt ile karşı karşıya geldi. Yeşilyurt Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı ve Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da takip etti. İki takımında etkili mücadelesiyle başlayan karşılaşmada, ilk sette gülen taraf ev sahibi ekip oldu. Yeşilyurt birinci seti 25-19 önde tamamlayarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İKİNCİ SETTE MAÇA ORTAK OLDUK            

Müsabakanın ikinci seti oldukça çekişmeli geçti. Uzatmalara giden mücadelede yeşil beyazlı temsilcimiz seti 24-26 önde tamamlayarak maça ortak oldu,1-1.

SULTANLAR GALİBİYET SERİSİNİ BOZDU

Karşılaşmanın üçüncü setine ev sahibi ekip daha iyi başladı. Karşılıklı sayı mücadelesiyle geçen seti, Yeşilyurt 25-23 önde bitirdi, 2-1. Mücadelenin dördüncü setini de Yeşilyurt 25-17 önde bitirerek maçın skorunu belirledi,3-1.

ŞANSIZ BİR YENİLGİ ALDIK

Maçın ardından değerlendirmede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Baş Antrenörü Süleyman Bozkan,’ Dört maçlık güzel bir galibiyet serisi yakalamıştık. Ancak Yeşilyurt karşısında şansız bir yenilgi aldık. Kaliteli bir ekibe sahibiz.  Önümüzdeki Çarşamba günü oynayacağız Karşıyaka maçını kazanarak tekrar çıkışa geçeceğimize inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim